Марги Хранова и Лили Иванова са от дълги години в

...
Марги Хранова и Лили Иванова са от дълги години в
Коментари Харесай

За Това Се Мълчи! Лили Иванова Е В Люта Война С Най-Известната Звезда Във Вип Брадър! Не Може Да Понася

Марги Хранова и Лили Иванова са от дълги години в люта омраза. Любопитното е, че в първите години на кариерата си младата Хранова била първа приятелка с към този момент изгрялата звезда Лили Иванова. Естрадната прима била доста благосклонна към нея и даже й разрешавала, без да се сърди, да пее нейни песни, наставлявала я по какъв начин се става огромна звезда.

Враждата им почнала с идването на демокрацията, когато обезпокоени от безпаричието, всички естрададжии почнали да се борят за частни участия, с цел да оцеляват. От този миг Лили почнала да завижда на Марги Хранова, която не се серпантина от участия и концерти и един ден й позвънила с гневен звук по телефона. Категорично й забранила към този момент да извършва шлагерите й и даже я заплашила със съд.

Войната им прераснала на още по-ожесточен фронт, откакто Хранова получила писмо от американското посолство в София, че към този момент няма право да стъпва в Съединени американски щати. Певицата получила черен щемпел да пътува за Америка, откакто сътрудник я натопил: „ Някой беше писал доноси, че съм правила концерти в Съединени американски щати. Поводът беше 3 март и изпях пред българската общественост в Сиатъл някоя и друга ария. Това не бяха концерти, не бях и проработила кой знае какви велики пари. Пълни нелепости.

Не че желая да вървя още веднъж в Щатите, само че това е извънредно подмолно, тъй като пострадала не съм единствено аз, а и други мои сътрудници. Доколкото знам, на Тони Димитрова също са й поставили черен щемпел, пък и с Васко Найденов имаше нещо сходно ”. Хранова твърди, че знае кой е подлият създател на тези доноси, само че не може да назове името му, защото няма по какъв начин да го потвърди.

В сектора обаче всички се съмняват в Лили, която първа получила черен щемпел и евентуално по-късно от злоба издала и другите си сътрудници, които като нея постоянно пътували зад граница да проработят някой $, предават от Пик.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР