Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя

...
Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя
Коментари Харесай

Внимание! Новолуние във Водолей

Маргарита Паскалева е дълготраен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи особено за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите съгласно Луната.

На 1 февруари в 07:46 часа е Новолуние в знака Водолей. Като знак, ръководен от планетата Уран, това Новолуние ще даде старт на доста промени и ексцентрични решения. Водолей е борецът за независимост, за дела, за правата на индивида. И може би щеше да има доста положително влияние за обществото и в международен проект през идващите две седмици, в случай че не бяха прекомерно предизвикателните аспекти сред планетите.

Това Новолуние е в съвпад със Сатурн във Водолей и дружно те образуват провокационен аспект площ с Уран в Телец. Квадратурата Сатурн / Уран ни „ тресе “ към този момент две години. Вярно е, че доста хора желаеха промени. Но тези промени дали са най-хубавото за нас в този момент? Ще ги преживеем по сложния метод - с доста напрежение, ограничавания и спорове. Това Новолуние не предвещава успокоение и непоклатимост.

Навлизаме в пиков миг на дестабилизация във връзка с политическата, финансова и енергийна рецесия – Уран и Водолей се свързват и с енергетиката. Венера в Козирог към този момент е в пряк ход, а и Меркурий ще бъде пряк от 5 февруари. Опасността в доста райони да се стигне до режим на тока и нарушавания в информационните връзки е доста огромна. Време е за промени, рационализации, потребление на новаторски способи и средства за справяне с рецесията.

Сатурн във Водолей е в доста мощна позиция по знак. Той се свързва със остарялото и постоянното. Уран от своя страна е планета на измененията и новото. На процедура се получава сериозен конфликт сред остарялото и новото. Силен е стремежът към смяна, само че и желанието за непоклатимост и сигурност е огромно.

Това несъгласие сред двете планети ще докара до доста стресови обстановки, кавги и даже до митинги. По-уязвими страни, където ще се усети по-осезаемо напрежението и въздействието на това Новолуние са България, Румъния, Сърбия, Хърватия, Австрия, Англия, Германия, Белгия, Словакия, Словения, Русия и други републики от някогашния Съюз на съветските социалистически републики, Бразилия, Индонезия, Унгария, Япония и така нататък

Новолунието е на 12 градуса във Водолей дружно със Сатурн и напрегнатият им аспект с Уран основава причина и за самолетни произшествия, естествени катаклизми, повреди и произшествия в огромни предприятия, рухване от власт на държавни управления и на министри. А не е изключено да станем очевидци на гибелта на високо сложена персона в политиката или друга известна персона в международен проект.

В персонален проект денят е неподходящ за родените най-вече през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. За първите четири неподвижни знаци, както и при всички останали хора с други рождени планети сред 10 и 20 градуса в Телец, Лъв, Скорпион и Водолей напрежението ще е огромно и освен в деня на Новолунието, само че и през идващите две седмици до Пълнолунието.

В коя сфера тъкмо ще се усети това напрежение зависи напълно от персоналния хороскоп на всеки от вас. Възможни са загуба на работа, банкрути в бизнеса, здравословни персонални или с различен член на фамилията проблеми, произшествия и неприятни моменти от друго естество. При обществени персони може да възникне огромен скандал и загуба на имидж в обществото. Избягвайте както на самия ден, по този начин и през идващите две седмици пътешестване на дълъг път и изключително със аероплан.

Работещите с режещи машини и електричество да бъдат изключително деликатни за контузии и токови удари, а феновете на планината и алпинистите да не подхващат рисковани направления и изкачвания.

Уран, който ръководи Новолунието във Водолей, въпреки всичко има един съразмерен аспект с Венера в Козирог, а те ще дадат опция при някои хора разтърсванията в персонален и във финансов / бизнес проект да се развият по-благоприятно. Това Новолуние е по-благоприятно ситуирано към Слънцето на родените под знаците и най-много през втора декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Ако някой от вас има рождени други планети в посочените нагоре уязвими знаци, напрежението и вас няма да подмине, само че имате шанса да излезете по-благополучно от сложните обстановки. От 13:01 до 12:59 часа българско време на 2 февруари Луната е „ без курс “. През втората половина на деня вършете единствено рутинни действия, довършвайте стартирани към този момент задания. Не подписвайте контракти, не взимайте значими решения за бъдещето, не започвайте нищо ново и не рискувайте. Бъдете здрави!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР