Маргарита Любенова е водачът на листата на Ловеч в предстоящия

Маргарита Любенова е водачът на листата на Ловеч в предстоящия ...

Маргарита Любенова е водачът на листата на ПП АБВ Ловеч

Маргарита Любенова е водачът на листата на Ловеч в предстоящия парламентарен вот. Тя птицевъд и притежава една от малкото лицензирани ферми у нас. За за причината да се впусне в политическа дейност едва сега, Любенова обясни, че АБВ е първата партия, която печели нейното доверие. Тя днес бе представена пред жителите и медиите на Ловеч.
„Това, което АБВ доказва и показва през последните години, ме води на мисълта, че това е единствената партия, която може да се справи с най-наболелите проблеми в България“.
Маргарита Любенова коментира също, че в момента за българите липсва сигурност от всякакво естество, а държавата отдавна липсва, като институция. А изчезването на цели населени места и обезлюдяването на територии е един от ярките примери за това. По-добър живот и по-успешна държава трябва да е мисия на всички българи, добави тя.
В подкрепа на Маргарита Любенова в Ловеч бяха и председателят на партията , както и актьорът Веселин Плачков, който повежда листите на АБВ в Плевен и Пловдив.
Политиката е в трудни години, затова е много сложно човек да се ангажира с политика, каза Румен Петков и благодари на Любенова за тежката отговорност, която поема.

Стойно Чачов бе представен като водач на листата на ПП АБВ в 13 МИР в Пазарджик Стойно Чачов бе представен като водач на листата на ПП АБВ в 13 МИР в Пазарджик
Стойно Чачов бе представен като водач на листата на ПП АБВ на 13 МИР в Пазарджик за предстоящия парламентарен вот от председателя на па...
„Бойко Борисов превърна политиката в пошло занятие, показа, че грабежът няма връх в България. И когато някой днес се ангажира с политика, това в някаква степен го омърсява. Един от дефицитите в нашето общество е почтеността. Гордея се с нашите кандидати в Ловеч, защото са достойни и почтени и отговорни хора“.
Актьорът Веселин Плачков посочи, че Ловеч е от старите градове със собствен дух, традиции и богата история. И е тъжно, че подобни великолепни градове са оставени на произвола.
„Културата е забутана в ъгъла и единствената тема са парите и липсва всякаква стратегия за духовността, за образованието“.
Плачков каза, че е приел политическото предизвикателство именно заради яркото отношение на ПП АБВ към тези ценности. Той призова за подкрепа, за да бъде дадена възможност на българите за нормален живот.

Източник: actualno.com