Маргарита Любенова е водачът на листата на Ловеч в предстоящия

...
Маргарита Любенова е водачът на листата на Ловеч в предстоящия
Коментари Харесай

Маргарита Любенова е водачът на листата на ПП АБВ Ловеч

Маргарита Любенова е лидерът на листата на Ловеч в идния парламентарен избор. Тя птицевъд и има една от дребното лицензирани ферми у нас. За за повода да се впусне в политическа активност едвам в този момент, Любенова изясни, че АБВ е първата партия, която печели нейното доверие. Тя през днешния ден бе показана пред жителите и медиите на Ловеч.
„ Това, което АБВ потвърждава и демонстрира през последните години, ме води на мисълта, че това е единствената партия, която може да се оправи с най-наболелите проблеми в България “.
Маргарита Любенова разяснява също, че сега за българите липсва сигурност от всякакво естество, а страната от дълго време липсва, като институция. А изгубването на цели обитаеми места и обезлюдяването на територии е един от ярките образци за това. По-добър живот и по-успешна страна би трябвало да е задача на всички българи, добави тя.
В поддръжка на Маргарита Любенова в Ловеч бяха и ръководителят на партията, както и артистът Веселин Плачков, който повежда листите на АБВ в Плевен и Пловдив.
Политиката е в сложни години, по тази причина е доста комплицирано човек да се ангажира с политика, сподели Румен Петков и благодари на Любенова за тежката отговорност, която поема.
 Стойно Чачов бе показан като лидер на листата на Политическа партия АБВ в 13 МИР в Пазарджик Стойно Чачов бе показан като лидер на листата на Политическа партия АБВ в 13 МИР в Пазарджик
Стойно Чачов бе показан като лидер на листата на Политическа партия АБВ на 13 МИР в Пазарджик за идния парламентарен избор от ръководителя на па...
„ Бойко Борисов трансформира политиката в просташко занимание, сподели, че грабежът няма връх в България. И когато някой през днешния ден се ангажира с политика, това в някаква степен го омърсява. Един от дефицитите в нашето общество е честността. Гордея се с нашите претенденти в Ловеч, тъй като са почтени и честни и виновни хора “.
Актьорът Веселин Плачков уточни, че Ловеч е от старите градове със личен дух, обичаи и богата история. И е тъжно, че сходни превъзходни градове са оставени на произвола.
„ Културата е забутана в ъгъла и единствената тематика са парите и липсва всякаква тактика за духовността, за образованието “.
Плачков сподели, че е приел политическото предизвикателство точно поради яркото отношение на Политическа партия АБВ към тези полезности. Той прикани за поддръжка, с цел да бъде дадена опция на българите за естествен живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР