Маргарита Александрова и Венелин Петков вече не заемат постовете си

...
Маргарита Александрова и Венелин Петков вече не заемат постовете си
Коментари Харесай

Жена сяда на стола на Хекимян

Маргарита Александрова и Венелин Петков към този момент не заемат постовете си на шеф „ Програма “ и шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “. Те са сменени от Христо Хаджитанев, който e новият шеф „ Програма “ и Антон Хекимян, който заема поста шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ на bTV Media Group. Решението е на новия основен изпълнителен шеф на bTV Мартин Швехлак, който се причисли към компанията с ясна визия и проект по какъв начин да притегли повече фенове и консуматори на всички bTV канали.

Антон Хекимян е определен от Мартин Швехлак поради големия му принос към триумфа на нюзрума на bTV, силата му в представянето на тематики и репортажи и професионалната му безрезервност към обстоятелствата и обективните вести. „ Оставам отдаден на плурализма и обективната публицистика и ще работя с надарения и безрезервен екип на bTV, с цел да привлека още повече фенове пред екрана на bTV”, сподели новоназначеният шеф. Той ще би трябвало да избере кой да го замести като водещ на утринния блок, като сега съвсем несъмнено е, че мястото му ще заеме Мария Цънцарова, разбра Hotnews.bg.

“През 2020 година bTV трябваше да приспособява програмата си към COVID-19 пандемията, което докара до по-малко вложения в наличието и загуба на фенове. Основната ми цел е да обърна тази наклонност като усъвършенствам програмата и наличието и работя за повече разнообразно забавление и висококачествени вести по всичките ни канали. Назначих Христо и Антон, тъй като те имат хъса, експертизата, силата и жаждата за иновация, от която имаме потребност, с цел да върнем водещата си позиция в България “, сподели Мартин Швехлак.



„ Очаквайте нови шоупрограми, повече местни продукции в праймтайм, разнообразно програмиране и съвременно наличие, което дава отговор на зрителските ползи на всички канали и платформи на bTV”, сподели Христо Хаджитанев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР