Марешки иска Цацаров да провери има ли над него политически

...
Марешки иска Цацаров да провери има ли над него политически
Коментари Харесай

Марешки иска Цацаров да провери има ли над него политически чадър

Марешки желае Цацаров да ревизира има ли над него политически чадър Лидерът на партия " Воля " Веселин Марешки изиска основният прокурор Сотир Цацаров да вземе отношение по разногласието му с Валентин Златев . Причината е коментар на Златев, че Марешки се употребява с политически чадър.
 

Марешки прикани основния прокурор да инициира инспекция на изказванията на ръководителя на Българската петролна и газова асоциация. " Самият факт, че се приказва, че някой в България може да наложи тежък политически чадър върху избрани типове закононарушения и нарушители, значи, че господин Златев знае кои са тези хора и какво вършат ", уточни Марешки.
 
" Днес събрах цялата си неустрашимост и споделям през днешния ден, че Валентин Златев знае за тези хора , които могат да постановат политически чадър върху нарушители и закононарушения . Призовавам Цацаров да се извиси на равнището на своята неустрашимост и да постъпи по същия метод както постъпи предния път - да образува на мига дело, да бъде свикан Златев, да осветли нарушители във високите етажи на властта, които могат да постановат тежки политически чадъри върху нарушители и престъпи схеми ", изясни водачът на " Воля ".
 

" Ако Цацаров не събере храброст да образува дело и да осветли тези хора, ние от " Воля " ще считаме, че върху лицето Валентин Златев има тежък прокурорски чадър . Надявам се, че няма да се стигне до такава степен ", добави Марешки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР