Марешка Бардем си остана една от най-провокативните и палави участнички

...
Марешка Бардем си остана една от най-провокативните и палави участнички
Коментари Харесай

Марешка предизвика фурор, появи се с бандитска маска и едва прикри гърдите си

Марешка Бардем си остана една от най-провокативните и палави участнички от " Игри на волята ", а всяка нейна демонстрация се трансформира в мотив за мнения и спекулации.

Сега хубавицата още веднъж скандализира със фотография, на която е с бандитска маска, само че в случай че не я разпознаете по очите и устните, то по татусите и гърдите няма по какъв начин. Риалити героинята се появи в тъкмо подобен тип, а гърдите си е прикрила единствено с малко шалче, което едвам държи огромните придобивки. От кубинки и слипове пък се състои останалата част от провокативното " облекло " на Бардем.

Виж още: Героите от София Ден и Нощ за първи път споделят най-горещите секрети към сериала 

Към фотото има и много дълъг текст, който не може да се отхвърли, че е много забавен. Марешка разсъждава метафизичен над живота и е безапелационна, че " страхливите хора са обречени ", тъй като не излизат от черупката си, търпят ситуацията си и не напущат зоната си на комфорт. Марешка написа, че била обградена от фалш, както и всички ние, само че тя се опитвала да счупи оковите, да бъде друга и самостоятелна. 

" Смела съм, все ме подвеждат и разочароват, само че знам, че нищо не може да ме събори и ще си блъскам главата в стената, до момента в който един ден не се гръмна ", написа Марешка и прибавя смеещи се емоджита. Очевидно русокоската има много задълбочени мисли над живота и не е единствено една... красива опаковка.

Виж още: Болката ги направи по-силни: БГ звезди за най-трудните си уроци!

Изображение: https://www.facebook.com/mareshkaquinn 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР