Марек спечели нова победа, макар отборът да бе в сложна

...
Марек спечели нова победа, макар отборът да бе в сложна
Коментари Харесай

Марек би и Пирин , остава лидер на Югозапад

Марек завоюва нова победа, въпреки тимът да бе в комплицирана обстановка. Дупничани надвиха с 2:0 вкъщи над Пирин (ГД), намирайки се в тежко състояние с заболели футболисти. Въпреки това футболистите на Светослав Георгиев изиграха мъдро мача и взеха триумфа за наслада на над 400 фенове на ст. „ Бончук “, които още веднъж си купуваха по няколко билета за вход.

Марек поведе против неврокопчани още в 7-ата минута, когато Димитър Владимиров от сложна обстановка с едно допиране прониза Абди Абдиков за 1:0. Второто попадение падна чак в 74-ата минута, когато Веселин Любомиров направи независим пробив по дясното крило и сервира топката на точката на дузпата на Димитър Чечев, който не сгреши – 2:0. Секунди след попадението Чечев бе сменен от Иван Георгиев, който е един от болните футболисти и до последно се смяташе, че ще остане отвън състава. Самият Георгиев можеше да повиши резултата в 82-ата минута, останал самичък против Абдиков, само че опитният вратар отрази удара му.

За отбелязване е, че Пирин (ГД) се държеше добре през целия мач, само че не сътвори нито едно голово състояние пред вратата на Младенов.

Със извоюваната победа Марек остава преди всичко в класирането на Югозападната Трета лига и към този момент има актив от 29 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР