Марек подаде жалба срещу съдийството на Димитър Димитров от Перник.

...
Марек подаде жалба срещу съдийството на Димитър Димитров от Перник.
Коментари Харесай

Марек подава жалба срещу рефера на мача със Септември

Марек подаде тъжба против съдийството на Димитър Димитров от Перник. Домакините имаха куп искания към съдийството му на мача със Септември (Симитли) в събота. Дупничани приключиха мача с 9 индивида, настрана и треньорът им Цветан Видински бе изпъден.
„ Ужасен арбитър! Пълен угодник! Чуди се по какъв начин от самото начало да компенсира, да дава, да бута. Не става по този начин. №14 от гостите го псува 20 минути и не смее да му покаже втори жълт картон. Защо?! Аз му го споделих в този момент! Мен ме изгони от пейката, тъй като желаех червен картон, когато наш състезател излизаше самичък против вратаря и бе фаулиран. Това е червен картон – в случай че не знае, да прочете разпоредбите и да ги научи. Второто полувреме гледаше, в случай че може да изгони Ники Ганчев. При първото му нарушаване му даде втори жълт картон и го изгони. А първият картон на Ганчев не беше за Ганчев, тъй като нарушаването извърши Гроздин. Но той даде картона на Ганчев и ние останахме с 9 души. Как да играеш по този начин?! Няма по какъв начин да стане! “, сподели под въздействие на страсти Видински.

От ложите на стадион „ Бончук “ мача изгледа ръководителят на ЗС на БФС – София Валентин Чакъров, който съгласно Видински индиректно е повлиял на съдийството. Треньорът на Марек удостовери и че от клуба ще подадат тъжба против съдийството: „ За да подадем тъжба против съдийството, би трябвало да извадим 200 лева, само че евентуално ще го създадем. Не е прав реферът по този начин да свири. Искаме да се преглежда обстановката за жълтия картон на състезател на Септември, който трябваше да е червен. Ще желаеме да се прегледа и първия жълт картон на Николай Ганчев ", приключи наставникът на Марек. Югозападна Трета лига 12 кръг, сряда 24 октомври  Банско 1:0краен резулат  Марек
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР