Марек отстъпи на Хебър в драматичен двубой в Дупница. Тимът

...
Марек отстъпи на Хебър в драматичен двубой в Дупница. Тимът
Коментари Харесай

Димитър Дулчев: Малко не ни достигна да се поздравим с победа

Марек отстъпи на Хебър в трагичен дуел в Дупница. Тимът от Пазарджик се наложи с 3:2 в тайбрека след инфарктен четвърти гейм, траял 48 минути. Ето какво сподели пред BGvolleyball.com след мача диагоналът на дупничани Димитър Дулчев :
" Смятам, че опитът си сподели думата, мощният сервис и проведената обсада в дадени моменти от мача даде преимущество на Хебър. Не мога да кажа че са ни изненадали, тимът е добър и уравновесен знаехме, че ще е тежко против тях. В тайбрека имахме шансове, само че не можахме да ги използваме по най-хубавия метод. Борбата продължава - ние ще си извадим поуките и ще продължим да се борим! В този мач и те също като нас играеха на приливи и отливи. Бяхме гледали предходните мачове на Хебър, бяхме готови за много от нещата, само че малко не ни доближи да се поздравим с успеха. "
" Пирин е много сложен противник с добра игра на обсада и сервис, само че мисля, че също има недостатъци и се надявам да ги използваме по най-хубавия метод. Надявам се да се получи един прекрасен и прелестен за наблюдение мач ", съобщи в умозаключение Дулчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР