Марек обърна Ботев (Ихтиман) от 0:1 до 3:1 и остава

...
Марек обърна Ботев (Ихтиман) от 0:1 до 3:1 и остава
Коментари Харесай

Марек обърна Ботев и записа седма поредна победа

Марек обърна Ботев (Ихтиман) от 0:1 до 3:1 и остава непогрешим в Група “А ” на Югозападната Трета лига. Победата бе седма подред за дупничани в шампионата, плюс три победи за другите купи.

Дупничани получиха гол още във втората минута, когато след контраофанзива на гостите се разписа Рангел Игнатов. Марек бързо взе нещата в свои ръце и в 10-ата минута бе доста покрай изравняването. Тогава Ганчев стреля остро, само че откри гредата. В 18-ата минута с пропуск от близко се регистрира Росен Йорданов. В 27-ата минута пък бе отсъдена дузпа за домакините за попречване в наказатеното поле против Стивън Ангелов. До углавен удар обаче по този начин и не се стигна, защото страничният арбитър бе вдигнал флага за засада и решението за дузпа отпадна. В 36-ата минута очевиден пропуск направи Георги Божилов, който стреля от възуха след хубаво центиране на Ангелов. В тази обстановка добре се намеси и вратарят на Ботев Филип Димитров.

През втората част играта много се изнерви поради честите бавения на мача от страна на гостуващия отбор. Греда удари и Росен Йорданов в 48-ата минута. Натискът на дупничани се материализира 20 минути по-късно. Тогава след меле най-близо до топката се оказа Боян Стойнев, който изравни за 1:1. В 77-ата Йорданов с глава обърна до 2:1. Тук някъде съпротивителните сили на Ботев свършиха, а в добавеното време с отдалечен шут Николай  Ганчев оформи крайното 3:1.Така Марек остава водач в класирането без изгубена точка, а в петък гостува на Сливнишки воин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР