March Madness 2024 започва само след няколко часа с два

...
March Madness 2024 започва само след няколко часа с два
Коментари Харесай

Как да предавате поточно March Madness 2024: Приложенията, от които се нуждаете за турнира на NCAA

March Madness 2024 стартира единствено след няколко часа с два дни от първите четири дейности, в това число игра, включваща личния лицей Wagner в Ню Йорк на осминафиналите.

С толкоз доста игри, предавани за толкоз малко време, може би си мислите, че е невероятно да наблюдавате по какъв начин, къде и по кое време ще можете да ги гледате всички.

March Madness се популяризира в четири мрежи (CBS, TBS, TNT и TruTV), всички от които са включени в абонаментите за обичайни кабели – само че какво ще стане, в случай че сте режач на кабели? Ще имате ли потребност от скъпа услуга за телевизионно предаване онлайн, с цел да гледате играта на шампионата?

За благополучие, отговорът е не, тъй като единствено с два относително евтини абонамента за стрийминг — Max и Paramount+ — ще можете да гледате всяка една игра (и една може да не ви коства нищо, с помощта на безплатните изпробвания).

Искате ли да знаете повече? Продължете да четете за всички ваши варианти за стрийминг на March Madness, разрушени по услуги.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР