Марая Кери, Шер, Лени Кравиц, покойната Шинейд О'Конър и така

...
Марая Кери, Шер, Лени Кравиц, покойната Шинейд О'Конър и така
Коментари Харесай

Марая Кери, Шер, Саде, Оейзис и Ози Озбърн сред номинираните за Rock Hall за 2024 г.

Марая Кери, Шер, Лени Кравиц, починалата Шинейд О'Конър и по този начин нареченият принц на мрака от хеви метъла са някои от 2024 година номинирани за въвеждане в Залата на славата на рокендрола, необятна музикална мрежа, която включва и поп-соула на Sade и Britpoppers Oasis.

Ози Озбърн, който накара доста родители през 80-те години на предишния век да вкопчат своите перли със своите облици на дявола и мръсна музика, получава утвърждение като солов реализатор, откакто към този момент е влезнал в залата с Black Sabbath. Номинации бяха връчени и на хип-хоп дуото Eric B. & Rakim, софт-рокерите Foreigner, артиста и китариста Peter Frampton, различните рокери Jane's Addiction и Dave Matthews Band и денс иконите Kool & the Gang.

„ Продължавайки в същинския дух на рокендрола, тези реализатори са основали свои лични звуци, които са повлияли на поколенията и са повлияли на безчет други, които са последвали стъпките им “, сподели Джон Сайкс, ръководител на Фондация Rock & Roll Hall of Fame, в изказване.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР