Марая Кери призна, че преди почти 10 години е била

...
Марая Кери призна, че преди почти 10 години е била
Коментари Харесай

Марая Кери призна, че страда от биполярно разстройство

Марая Кери призна, че преди съвсем 10 години е била диагностицирана с биполярно разстройство, само че едвам неотдавна е решила да потърси професионална помощ.

Певицата, която прекара близо 3 десетилетия на върха на поп промишлеността разкри, че за първи път е схванала за болестта си през 2001 година, откакто е получила нервозен срив.

Дълго време обаче е отказвала да одобри сходна диагноза и едвам неотдавна е решила да се вземе в ръце. „ Доскоро живеех в цялостно отричане, изолираност и боязън, че някой може да разбере истината за мен. Беше прекомерно тежко задължение за мен и най-после просто не устоях “, показа Кери в изявление за сп. „ Пийпъл “, като добави, че сега посещава терапия и взима медикаменти, от които се усеща доста по-добре.

„ Започнах да се връщам към нещата, които обичам – пеенето и писането на песни “, показа още поп дивата. Пред изданието тя не скри и че в действителност се лекува от биполярно разстройство вид II, характеризиращо се с чести интервали на хипомания и меланхолия.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР