Марая Кери предпразнично отново оглави класацията на Билборд за сингли

...
Марая Кери предпразнично отново оглави класацията на Билборд за сингли
Коментари Харесай

Марая Кери се завърна на върха на музикалните класации с All I Want for Christmas is You

Марая Кери предпразнично още веднъж оглави класацията на " Билборд " за сингли с All I Want for Christmas Is You от 1994 година, заяви уеб сайтът на изданието.

За 13-и път певицата се изкачва на най-високата позиция в чарта с коледния си шлагер.



Сингълът на Марая Кери All I Want for Christmas is You за първи път влиза в топ 10 на чарта на " Билборд " за сингли през декември 2017 година Две години по-късно, през декември 2019 година, песента от албума " Merry Christmas " се изкачва до първата позиция, която резервира в продължение на три седмици. През 2020, 2021 и 2022 година, в интервала към Коледа, All I Want for Christmas is You още веднъж се нарежда на върха в класацията Хот 100. И тази година това се повтаря.

Хитът на Кери измести от челното място Бренда Лий и парчето й Rockin' Around the Christmas Tree, чиято истинска версия е от 1958 година Сингълът оглавяваше чарта последните две седмици, като се изкачи на върха в подреждането на " Билборд " за първи път от 65 години.

Коледни шлагери преобладават в челната петица на класацията. Третата позиция е за Боби Хелмс и Jingle Bell Rock от 1957 година Веднага след него се подрежда групата " Уам " с Last Christmas от 1984 година



На пето място е Бърл Айвс с A Holly Jolly Christmas, издадена през 1964 година Тя се изкачва две позиции по отношение на предходната седмица.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР