Марая Кери несъмнено е кралицата на Коледа и всеки декември

...
Марая Кери несъмнено е кралицата на Коледа и всеки декември
Коментари Харесай

Къпане в мляко е сред тайните на красотата на Марая Кери

Марая Кери безспорно е кралицата на Коледа и всеки декември изпълва сърцата ни с празнична наслада, до момента в който извършва песни, които в никакъв случай няма да ни омръзнат.


Но по какъв начин звездата поддържа блестящия си външен тип?

Предлагаме ви да се запознаете с козметичните процедури на Марая, с помощта на които през днешния ден тя наподобява толкоз зашеметяващо, колкото и през 1994 година, когато излезе коледната ѝ класика All I Want for Christmas is You.

Къпане в студено мляко

Една от най-нестандартните секрети за хубост на Марая е, че тя обича да се къпе в студено мляко, с цел да овлажни кожата си.

В изявление от 2018 година Марая беше запитана от The Guardian дали е правилно, че се къпе единствено във френска минерална вода.

Отговорът ѝ беше: " Не, окъпвам се в мляко. Понякога употребявам млякото като козметична процедура. Не желая да издавам всичките си секрети ".

Строга диета

Марая съблюдава непоколебим хранителен режим, с цел да наподобява по този начин ужасно, и се храни по един и същи метод всеки ден.

Преди това звездата показа: " Наистина е мъчно. Диетата ми, ще я намразите.

" Всичко, което ядеш, е норвежка сьомга и каперси всеки ден. Това е всичко ", твърди певицата.

Масажист по време на сън

Марая знае какъв брой е значим красивият сън и даже наема теляк, който да ѝ оказва помощ да се отпусне, с цел да може да заспи по-лесно.

Звездата изясни, че в нощите, когато мъчно заспива, кани масажистка, с цел да се отпусне.

Веднъж източник показа пред US Weekly, че Марая е похарчила над 1000 паунда за осемчасов масаж, който да ѝ помогне да се отпусне, и е прекарала цялото време в гледане на комедийния филм на Саша Барон Коен " Бруно " на повтаряне.

Красив сън

Освен че наема теляк, с цел да се увери, че заспива елементарно, Марая се отнася извънредно съществено към съня и от време на време спи по 15 часа на нощ.

Съобщава се също, че поп звездата се обкръжава с 20 овлажнителя на въздуха, до момента в който спи, с цел да поддържа гласните си струни овлажнени.

Забрана за потребление на серпантина

Марая има вяра, че по-малкото е повече, когато става въпрос за грим, и се грижи за страхотния си тип, като не разрешава на гримьорите да й поставят серпантина.

Преди това звездата показа пред Vogue: " Мразя спиралата. Никога не я нося “.

" Всеки път, когато гримьор се опита да ми я постави, изпадам в смут ".

Тя добави: " Ако не носиш доста грим, не е нужно да сваляш доста от него. Затова задачата ми е да нося допустимо минимум грим, с цел да не се постанова да се изпарявам и да го смъквам целия ".

Всичко за очите

Въпреки омразата на Марая към спиралата, дългогодишният ѝ гримьор и другар Кристофър Бъкъл показа пред Who What Wear, че при нея всичко е обвързвано с очите.

Той сподели: " Визията на Марая е съсредоточена върху очите... точка. Обожавам очите с кристали Сваровски в земни тонове, които направих за нейния специфичен коледен филм " Магическа Коледа " на Apple+. Залепих по 50 камъка на всяко око върху опушен шоколад и златни сенки за очи, с цел да основа вълшебен резултат на светлинно шоу ".

Правилното осветяване

Марая доста държи на осветлението, в което седи, и в дома си има единствено осветяване в нишата, полилеи и свещи.

Звездата счита, че горното осветяване е корист, и постоянно желае лампи в рейса си за турне, с цел да не е изложена на нелицеприятна светлина.

Ботокс и пълнители

Марая безспорно е естествена хубавица, само че доктор Рос Пери, медицински шеф на Cosmedics, съобщи, че евентуално през годините тя е имала няколко козметични процедури.

Той съобщи пред Fabulous: " Марая Кери наподобява ужасно за възрастта си, само че безспорно е имала помощ по пътя си под формата на постоянни " корекции ".

" Като виждам последните фотоси на Марая, бих споделил, че тя постоянно се подлага на процедури с ботокс на всеки 3-4 месеца, защото има доста малко бръчки, които биха се очаквали за човек на нейната възраст “.

" Предлагам ѝ да употребява ботокс към линията на косата, врановите крайници, линията на бръчките и вероятно към носа ".

" Освен това с възрастта устните ни губят размер, тъй че бих предположил, че Марая си е направила малко заряд на устните “, добави Пери.

" Възможно е да е имала и увеличаване на гърдите, само че това може да се дължи на увеличение на тежестта “, сподели още той./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР