Марая Кери и Брайън Танака са прекратили седемгодишния си романс

...
Марая Кери и Брайън Танака са прекратили седемгодишния си романс
Коментари Харесай

Марая Кери и Брайън Танака са прекратили романса си заради интересно желание

Марая Кери и Брайън Танака са прекратили седемгодишния си романс поради желанието на танцьора двамата да основат семейство и да имат лични деца, написа " Page Six ", базирайки се на информация на човек от близкия им кръг.

Според източника разликата във възрастта им от 14 години е изиграла основна роля в връзките сред 54-годишната Марая и 40-годишния Брайън, защото те желали разнообразни неща в живота си.

" Той желае да има семейство и деца, а тя въобще не е на тази вълна ", споделя близкият им.

Кери към този момент е майка на 12-годишните близнаци Марокан и Монро, които са плод на любовта й с някогашния й брачен партньор Ник Кенън, предаде Дир.бг.

Спекулациите за раздялата на двойката започнаха, когато хитмейкърката започва турне през ноември, на което обаче Танака не присъстваше.

В момента суперзвездата чества в Аспен още веднъж без дългогодишната си половинка, който нормално я съпровожда при всичките й пътувания.

Това е първият път от години, в който двойката, която стартира да се среща през 2016 година, не е пътувала дружно по време на коледния сезон. Последната им взаимна поява е през март, до момента в който честваха рождения ден на Марая.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР