Маратон от цели осем двубоя предлага на волейболните фенове програмата

...
Маратон от цели осем двубоя предлага на волейболните фенове програмата
Коментари Харесай

Волейболен маратон

Маратон от цели осем дуела предлага на волейболните почитатели програмата през днешния ден (15 ноември). Ще се изиграят четири мача от шести кръг на Суперлигата при мъжете и четири срещи от пети кръг на НВЛ-жени.

Първи на терена излизат тимовете на Славия и Перун (Варна), като мачът е от 15:00 ч. Час по-късно са дуелите сред ЦСКА и Раковски (Димитровград) и Берое (Стара Загора) и Марица (Пловдив).
В 18:00 ч. стартира дербито сред Левски и Казанлък Волей, които заемат второто и четвъртото място в таблицата с идентичен баланс от три победи и 1 загуба. " Сините " обаче имат 9 точки и по-малко изгубени геймове.
По същото време започват и борбите в мъжкото състезание. Един против различен се изправят отборите на Пирин (Разлог) и Славия (София). Разложани са девети в класирането с една победа и четири провали, до момента в който " белите " са последни, 12-и - без записан триумф досега.
Следва завладяващата среща сред първенеца Нефтохимик 2010 (Бургас) и амбициозния състав на Марек Юнион-Ивкони (Дупница), който дава съществени поръчки да бъде в топ 5 на елита този сезон. Волейболистите на Виктор Карагьозов записаха безапелационни триумфи над съперници като Монтана и Левски. Бургазлии пък нямат проваляне и са с цялостен актив (15 точки).

Половин час по-късно стартират други две дербита - сред втория и третия в таблицата Хебър (Пазарджик) и Добруджа 07 (Добрич), както и сред шестия и седмия Монтана и ЦСКА.

Носителят на Купата и Суперкупата има пет от пет триумфа, също като първенците, само че точка по-малко. Добруджанци от своя страна са трети, като имат единствено една загуба зад тила си. Домакинството нормално е фактор в такива борби, само че нищо не може да бъде обезпечено преди края на срещата.

Двубоят сред " алените " и волейболистите от Северозапада също е с огромен заряд. Състезателите на Даниел Пеев преследват триумф след серията си от три следващи загуби, момчетата на Александър Попов също ще дадат всичко от себе си на личен терен. Столичният отбор изигра четири петгеймови мача досега (от общо пет) и в два от тях приключиха като спечелили. Монтанчани стартираха мощно - с два безапелационни триумфа, само че в идващите шансът не бе на тяхна страна.

Суперлига, мъже, VI кръг:

18:00 ч. Пирин - Славия

18:00 ч. Нефтохимик 2010 - Марек Юнион-Ивкони

18:30 ч. Добруджа 07 - Хебър

18:30 ч. ЦСКА - Монтана

НВЛ-жени, V кръг:

15:00 ч. Славия - Перун

16:00 ч. ЦСКА - Раковски

16:00 ч. Берое - Марица

18:00 ч. Левски - Казанлък Волей
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР