Марадона за Меси: Той не е нито лидер, нито най-великият

...
Марадона за Меси: Той не е нито лидер, нито най-великият
Коментари Харесай

Марадона за Меси: Той не е нито лидер, нито най-великият футболист

Марадона за Меси: Той не е нито водач, нито най-великият футболист
Бившият аржентински национал Диего Марадона съобщи за Fox Sports, че неговият съотечественик и нападател на Барселона Лионел Меси не е нито водач, нито най-хубавият футболист на всички времена. Според двукратния международен първенец с,,гаучосите “ Меси е един футболист, когато е в Барселона и напълно друг, когато играе за националния тим.

,,Трябва да спрем да боготворим Меси. Той е един Меси в Барселона и напълно различен състезател за Аржентина “, стартира той. „ Той е популярен футболист, само че не е водач. Безсмислено е да го считаш за подобен, откакто той върви до тоалетна по 20 пъти преди среща “, продължи Марадона.

Наставникът на мексиканския Дорадос де Синалоа показа още, че не би повикал сега Меси в представителния отбор.,,Честно казано, не бих го потърсил, само че в никакъв случай не казвай в никакъв случай. Трябва да свалим напрежението от него “, приключи Марадона.

Меси е отвън състава на южноамериканците, откакто си взе отмора от националния тим след отпадането на осминафиналите от Франция на Мондиала в Русия. Аржентина победи неотдавна без него Ирак с 4:0, а в този момент им следва дуел с петкратния международен първенец Бразилия в друга другарска среща във вторник, в която аржентинската им звезда още веднъж няма да бъде на тяхно разположение. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР