Мара Отварачката се похвали с коледния си подарък, който е

...
Мара Отварачката се похвали с коледния си подарък, който е
Коментари Харесай

Мария намаза джип за 250 000 евро


Мара Отварачката се похвали с коледния си подарък, който е червен джип „ Ламборгини Урус ” за към 250 000 евро.

Колата е създадена преди към 2 години, не е чисто нова, само че все пак коства цяла камара пари. Семейството към този момент са си поставили номер Сухопътни войски 2М2М, който е тяхна запазена марка от близо година. 15 бона костват регистрационните табели със златния номер. Комбинацията от 2 и М е алегорично и е обвързвано с имената на двойката - Мария и Миро.

Появи се неповторима фотография на лъскавото возило, с което двойката шпори българските пътища, написа Семейството ще се порадва известно време на първокласната си облага, а след това ще я продаде, каквато е практиката на лихваря Миро Дзвера. Младият хитрец подари на Мария 4 коли за по-малко от 2 години – първата беше джип „ Мерцедес ”, по-късно „ Бентли ”, след това „ Ферари ”, а в този момент – фамозното „ Ламборгини ”.

„ Ламборгини Урус ” е най-мощния и бърз джип в света, с цели 650 конски сили. Суперколата форсира от място до 100 км/ч за 3,5 секунди и може да доближи оптималната скорост от 305 км/ч. Сред многочислените екстри на джипа са керамични спирачки, черна тапицерия на тавана в кожа „ Alcantara ”, 360-градусови камери, фабрично затъмнени топло и шумоизолационни стъкла, озвучаване от влиятелната компания „ Bang & Olufsen ”, седалки с затопляне, надуване, обдухване и разтривки, смарт телефон интеграция, компютърни асистенти за следване на пътната маркировка, за попречване на произшествия, за самопаркиране, за промяна на пътната лента, за различаване на пътни знаци и за дълги светлини.

В аленото возило няма да липсва комфорт за дребната фолкаджийка. В България има към 300 бройки от скъпия джип.

Сред най-известните му притежатели са милионерът Румен Гайтански – Вълка, дълготраен необут на боклука в София, както и транспортният необут Ваньо Алексиев. И двамата си купиха колите чисто нови, пристигнали непосредствено от завода на реномираната марка в северния италиански град Сант’Агата Болонезе.

Мария не е първи притежател на колата, само че това по никакъв начин не я тормози, тъй като движи из софийските улици с един от най-скъпите джипове на пазара. Отварачката към момента не може да се нарадва на армагана си, само че не го е посочила в целия му искра, а пусна единствено едно фото.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР