Мара Отварачката разбира се останала крайно разочарована от това, че

...
Мара Отварачката разбира се останала крайно разочарована от това, че
Коментари Харесай

Мара Отварачката остави Миро Дзвера гол и бос

Мара Отварачката несъмнено останала извънредно разочарована от това, че отсега нататък Дзвера няма да може да поддържа първокласния й метод на живот, на който привикнала и му била шута. Хора от близкото й обграждане показват, че Дзвера надалеч не е единственият мъж в живота й, застигнат от такава орис. Певачката се изпокарала и с първия си брачен партньор Димитър Андонов, с който до наскоро бе в положителни връзки.

 

Скандалът сред нея и Димитър се случил доскоро повече от година. Така и не става ясна повода за раздора, само че двете с щерка й Марая към този момент не следват Димитър, нито пък брачната половинка му Никол, която преди харесваха. Марая не бе поканена на рождените дни на брат й и сестра й от страна на татко й. 

 

Припомняме, че точно на една Нова година Мария призна изненадващо, че има нов мъж до себе си – Християн Гущеров. Тя даже твърдеше, че Димитър не се грижи за щерка си, за разлика от Християн, който Марая приемала като собствен татко. Идилията й с него обаче също не продължи дълго и двамата се разведоха. Тогава заралийката още веднъж стопли връзките с Андонов, който даже развърза кесията си и заплати няколко учебни такси на щерка си, които са в размер на 50 бона годишно.

 

Марая от много време не поддържа връзка с татко си и е на страната на майка си. Не е изключено родителите й да са се сдърпали за пари.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР