Мара Отварачката прости на Миро и пред Темида. Прокуратурата вече не

...
Мара Отварачката прости на Миро и пред Темида.
Прокуратурата вече не
Коментари Харесай

Мария оневини Миро за побоя

Мара Отварачката елементарни на Миро и пред Темида.

Прокуратурата към този момент не го проверява за побоя над миньончето и за опасността за ликвидиране. Фолкаджийката Мария особено е отишла и е споделила на наблюдаващия прокурор да смъкна и двете обвинявания против брачен партньор номер 3, тъй като те по този начин си говорили и постоянно се пошляпвали, даже и мощно.

От Софийския областен съд потвърдиха публично, че следствието е прекъснато дефинитивно. Темида е върнала двете хилядарки на Миро, които даде за гаранцията си, и сега предприемачът е изцяло свободен човек.

" Ние по този начин си приказваме! " Ще те убия, ще те утрепам! " - по този начин си поддържаме връзка. Прощавам му за това, че ме удари, желая да свалите обвиняванията! Не се опасявам за живота си! Това е нашият метод на другарство, по-груб. Както на думи, по този начин и физически ", сподели фурията на фолка.

С тези думи Мара Отварачката втрещи прокурора и го остави без избор. Държавният обвинител смъкна обвиняванията за опасност за ликвидиране още в същия ден. Другото обвинявания, което имаше против Мирослав Соколов, бе за нанасяне на лека телесна щета. То също е прекъснато в същия ден.

От Софийската районна прокуратура споделиха на Мара Отварачката, че може да съди половинката си за телесната щета, само че фолкаджийката отвърна, че няма защо. Просто двамата изразявали любовта си по подобен метод и певицата съжалява, че е подала тъжба.

Прокуратурата към този момент не го проверява за побоя над миньончето и за опасността за ликвидиране, написа

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР