Мара Отварачката не може да преглътне, че любимият й Мирослав

...
Мара Отварачката не може да преглътне, че любимият й Мирослав
Коментари Харесай

Мара Отварачката продължава войната с бившата жена на мъжа си

Мара Отварачката не може да преглътне, че обичаният й Мирослав е има брачна половинка, която е обичал.

Пенсионираната пайнерка продължава да води война с някогашната жена на предприемача Мирослав Соколов Вая. Фолкаджийката заплаща на хора, които да пишат неприятни мнения за Вая под всички вероятни публикации за Мария и Мирослав, откри „ Уикенд ”. Преди дни няколко медии получиха имейли, където създателят, който се е подписал като Bella Favvia твърди, че русокоската Вая е била алкохоличка и не гледала двете си деца.

„ Именно поради това Мирослав Соколов напуснал нея и решил да бъде с една от най-красивите дами с 20-годишен труд Мария. Мария като същинска жена от класа и прима не обръщала внимание на нападките на Вая, която се пробвала да направи и персонален контакт с нея. Вая имала псевдоним Вая Общата и имала тежки рецесии с алкохола, точно по тази причина я напуснал Мирослав, защото всекидневно му вгорчавала живота, а в този момент и на една от най-горещите дами и фешън секссимвол в България Мария. Това не е всичко! Откакто не е с него, Вая Общата тормозела приятелите на Мирослав, искайки им пари и ухажвайки ги, само че никой не желал и не проявявал интерес към нея. От своя страна Мария, която нееднократно е била образец за майка, и Мирослав гледали дружно трите си деца и персонално в нейния инстаграм Мария не стопира да пуска клипчета с тях ”, написа в странното писмо.

Според източници на „ Уикенд ”, Вая гледа съзнателно двете си деца и не е алкохоличка, каквато се пробват да я изкарат. Блондинката е от заможно семейство и за разлика от Отварачката, постоянно е имала материална опция. Тя е живеела щастливо преди дребното моньонче от фолк сектора да хвърли око на мъжа й. Вая е признала пред най-близките си, че Мария е развалила фамилното й благополучие, само че тя се надява, че увлечението на погрешния Мирослав ще премине до няколко месеца.

Чалгаджийката е известна с това, че не изкарва повече от 2-3 години с мъжете си. Преди няколко дни брюнетката изтри всичките си фотоси с Миро в инстаграм. Тръгнаха клюки, че лихварят е разтурил годежа си с Отварачката, само че е допустимо двамата към момента да са дружно, а той просто да й е забранил да парадира с връзката им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР