Мануела Тонева, която бе финалистка и един от фаворитите за

...
Мануела Тонева, която бе финалистка и един от фаворитите за
Коментари Харесай

Мани от Игри на волята започна нов бизнес

Мануела Тонева, която бе финалистка и един от любимците за победител в последния сезон на " Игри на волята ", започва своя нов бизнес като личен фитнес треньор, видя Plovdiv24.bg .

Наскоро тя направи собствен личен уеб страница, в който може да се прегледат другите услуги, които предлага Мани и техните цени. Онлайн консултация с нея е на цената 21 лв., направа на подготвителна стратегия в домашни условия е 100 лв., а най-скъпата й стратегия за подготовка за самото риалити предаване е на цена 200 лв..

По специалност Мани е физиотерапевт в Лондон, където живее и е израснала от дете. През първите три години от кариерата й е работила с деца и възрастни пациенти в разнообразни отделения на болничното заведение, като им е пособия да се възвръщат от интервенции, инсулти, дихателни проблеми, контузии, ковид-19, неврологични болести и доста други. От една година работи единствено в педиатрия с деца с неврологични, мускуло-скелетни и дихателни проблеми, церебрална парализа, недоносени бебета и тяхното развиване.

25-годишната русокоска е и деен играч по бикини фитнес, а в първото си съревнование печели и шампионска купа за бикини фитнес модел в Англия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР