Мануел Пелегрини е оптимист преди мача на водения от него

...
Мануел Пелегрини е оптимист преди мача на водения от него
Коментари Харесай

Пелегрини: Лудогорец е най-големият отбор в България

Мануел Пелегрини е оптимист преди мача на водения от него Бетис от груповата фаза на Лига Европа против Лудогорец.

Старши треньорът на " зелено-белите " има вяра, че неговите ученици ще продължат със мощното си показване.

" Най-важното за един треньор е да може да прави ротации. При толкоз доста мачове най-важно е да има необятен състав. Имаме някои проблеми с Набил, Виктор Руис и Сабали, които са с мускулни травми. Ще разчитаме на тези, които играят още през цялото време на акцията. Сабали няма да взе участие в нито един от идващите ни два мача ", съобщи Пелегрини пред медиите.

Опитният експерт разяснява и представянето на българския първенец Лудогорец.

" Те печелят купата във вътрешния шампионат и постоянно излизат за победа. Участвали са в Шампионската лига и победиха мощен тим като Рома. Трябва да сме доста съсредоточени във фаза отбрана и да се опитате да ги изненадаме напред. Това е най-големият тим в България. Те знаят по какъв начин се играе футбол. В тима има доста чужденци, които придават извънредно качество ", добави треньорът на Бетис.

Пелегрини желае наложителни три точки в дуела против тима от Разград.

" Спечелихме последния мач, само че може би няма да победим в идващия. Няма индикации, че ще спечелим някой шампионат. Трябва да сме Бетис, както постоянно е било и в този момент желаеме нови три точки в Лига Европа. Трябва да продължим да бъдем умерени, никой в състава не има вяра, че сме най-хубавите на света. Първото и най-важно нещо е да се класираме напред ", приключи Мануел Пелегрини.

Бетис посреща Лудогорец в четвъртък в 22 часа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР