Мантрата на торите, докато бяха на власт, беше строги икономии,

...
Мантрата на торите, докато бяха на власт, беше строги икономии,
Коментари Харесай

„Трябва да осъзнаем как политиката на строги икономии е направила възрастните хора по-крехки от всякога“

Мантрата на торите, до момента в който бяха на власт, беше строги икономии, строги икономии, строги икономии. Никой не го харесва, само че неотдавна проучване на Университета в Единбург разкри какъв брой е нездравословен за здравето.

Толкова е нездравословен, че би трябвало да идва с държавно предизвестие за здравето. Истината е, че най-възрастните възрастни са станали по-слаби по-бързо по време на ерата на политиката на строги икономии.

И в този момент откривателите споделят, че степента на уязвимост при хората на 85 и повече години се е нараснала с 50% по-бързо сред 2012 година и 2018 година, в сравнение с през миналата осем години.

Трябва да вземем поради тази уязвимост – дефинирана като понижаване на умствената и физическата резистентност на човек към заболявания и пострадвания – преди да бъдат въведени нови ограничения за икономии.

Проучването, ръководено от откриватели от Изследователския център за напреднали грижи към Единбургския университет, проучва данни от 16 410 души в запас, наименуван English Longitudinal S...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР