Мантинелите на АМ Тракия са счупени на 134 места. В

...
Мантинелите на АМ Тракия са счупени на 134 места. В
Коментари Харесай

Мантинелите на АМ Тракия са счупени на 134 места

Мантинелите на Автомагистрала " Тракия " са счупени на 134 места. В навечерието на пътуването за Великденските празници на автомагистралата сред София и Бургас на всеки 3 км дебне гибелен риск за водачите.

На пътя за Гърция Автомагистрала " Струма " има 45 такива пробойни в защитните огради, на " Марица " - 16 и 18 на Автомагистрала " Хемус " сред София и Ябланица.

" Ограничителните системи за пътищата, или по-познати като мантинели, са изчислени да поемат избран удар и да оказват помощ за опазване живота и здравето на жителите. Когато една мантинела е развалена, тя не може да работи по предопределение.

 Недопустимо е да остават неремонтирани, тъй като са по-опасни и не са във тип, в който могат да извършват функционалността си, когато лидер допусне неточност ", това сподели за NOVA Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

Тя разясни още, че поради нарушената целокупност на оборудванията, като се изключи че не могат да поемат нов удар, за който са пригодени, основават и заплаха за придвижването по пътищата, на които са ситуирани.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР