„Мантинелата на фаталния завой на пътя край Своге не е

...
„Мантинелата на фаталния завой на пътя край Своге не е
Коментари Харесай

Зам.-кметът на Своге: Мантинелата на фаталния завой не е поставена от нас

„ Мантинелата на съдбовния завой на пътя край Своге не е сложена от общината”, съобщи пред bTV зам.-кметът на Своге Валентин Михайлов.

Според АПИ мантинелата на това трасе е поставена там от общината, а не от тях. Тя не била част от плана.

Днес към 10 ч. съдбовното трасе от пътя край Своге ще бъде затворено за придвижване по искане на Прокуратурата и следствието, с цел да бъдат взети нови проби от пътната настилка.
Нанков: Първият разбор на асфалта край Своге демонстрира, че са вложени други материали По думите му един от участниците в консорциума към този момент е отстранил дефектите от своя сектор, а другият следва да ги в профил
„ Нямаме информация за еластичната ограда. Няма информация за защитното оборудване, никаква информация”, безапелационен е Михайлов. По думите му цялата документи е конфискувана от постройките на общината по отношение на следствието.

„ Експерти могат да открият доста елементарно кой е поставил защитната ограда”, счита Михайлов. Той посочи, че не знае от кого е сложена.

Зам.-кметът на града е един от първите, които идват на място след случая край Своге и оказва помощ на потърпевшите. „ Беше в действителност ужасно, уповавам се по някакъв метод всички участници да сме помогнали в спасяването на хората”, разяснява той.

Автобусната злополука край Своге Остава тежко положението на три дами в „ Пирогов ”, потърпевши при случая край Своге Спират придвижването на пътя Своге – София през днешния ден денем Затварят пътя от Своге до София за ден За следващ ден жителите на Своге на митинг Оцеляла при случая край Своге пред bTV: Чу се екот и някой сподели " летим " Нанков: Първият разбор на асфалта край Своге демонстрира, че са вложени други материали Част от ранените в злополуката край Своге остават в тежко положение Адвокатът на водача от случая край Своге: Няма безапелационни данни, че е карал с превишена скорост Хората от Своге още веднъж се събират на митинг Спешно кърпиха дупки през нощта по пътя край Своге Жители на Своге стачкуваха на съдбовния завой Нанков не разкри коя е частната лаборатория, одобрила материалите за пътя край Своге Борисов за автобусната злополука: Няма да има нито протекция, нито прошка за виновните ГЕРБ: Българска социалистическа партия направи груба неточност да желае оставки поради Своге Пътници поддържат обвинявания водач за злополуката край Своге: Никога не кара с превишена скорост Михаил Константинов за злополуката край Своге: Шофьорите да се замислят Шофьорът на авариралия край Своге рейс е изписан от болничното заведение Полиция и жандармерия влязоха и в другата компания от консорциума, ремонтирал пътя край Своге Инструктор по безвредно шофиране: Човешка неточност е повода за нещастието край Своге Хората от Своге: Цялото Искърско дефиле е рисково, случаите са многочислени
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР