Mansory e компания за тунинг, която през годините ни е

...
Mansory e компания за тунинг, която през годините ни е
Коментари Харесай

Mansory сe погрижи за новата S-Klasse

Mansory e компания за тунинг, която през годините ни е показвала много смели решения за друг тип скъпи коли, като да вземем за пример Rolls-Royce Cullinan със наследник салон за който ви разказахме преди време.



Този път хората от ателието са се спрели върху последното потомство на S-Klasse и учудващо, измененията които лимузината е претърпяла, не са в толкоз дръзновен жанр, колкото чакахме. Можем да открием нова ризница с по-големи отвори и спомагателни LED светлини, както и карбонова добавка под нея.



Калниците също са се сдобили с отвори за въздух, а под тях виждаме джанти с размер от 22 цола. Праговете също са допълнени с карбонови елементи, като това продължава и в дифузьора в задната част. Виждаме и стоп в средата на бронята в жанр Формула 1, както идва лип спойлера над задното стъкло и върху багажника.



Интериорът при съответния модел не е показан, само че от компанията споделят, че могат да създадат доста разнообразни комбинации от цветове и материали по избор на бъдещите клиенти.



Що се отнася до измененията под капака, при дизеловия вид получавате 65 конски сили повече и 137 нютон метра, по отношение на общоприетите стойности, като по този начин те доближават надлежно 395 конски сили и 837 нютон метра При бензиновия елемент покачването е от 91 конски сили и 109 нютон метра, а цифрите доближават 526 конски сили и 629 нютон метра.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР