Манол Пейков заплаши да спре да издава писателката Бойка Асиова

...
Манол Пейков заплаши да спре да издава писателката Бойка Асиова
Коментари Харесай

Манол Пейков заплаши да спре да издава Бойка Асиова заради пост на дъщеря ѝ във Фейсбук

Манол Пейков заплаши да спре да издава писателката Бойка Асиова поради пост на щерка ѝ във Facebook. 

Ето какво споделя журналиста Ирина Асиова за случилото се.

„ За тези от вас, които в този момент почват сериала… издателство „ Жанет 45 “ в лицето на Манол Пейков се разграничи от политическите убеждения на майка ми Бойка Асиова, поради обстоятелството, че споделяла постове на Волгин и други “про-путински глашатаи ”.

На идващия ден майката на Манол Пейков, Божана Апостолова, одобри майка ми в дома си в Пловдив, а издателството семейства на среща с пловдивските читатели във връзка новата й книга „ Благ мас “. Аз, на собствен ред, в пост благодарих на Божана за гостоприемството и показах ясно мнението си по отношение на акта на “разграничаване ” на Пейков. Малко по-късно на персонални известия той ми изпрати заплашително обръщение, че в случай че не смъква поста, ще има последици. Прилагам скрийншот на известието.

И моя отговор до Манол Пейков, който му изпратих на персонални:

Досега стисках зъби поради моята и твоята майка. Не желаех да ги оскърбявам на остарели години след всичко, което построиха дружно. Но в този момент не просто няма да смъква поста си, а ще направя screenshot на твоето известие и ще го постна, с цел да видят всички какъв комичен изнудвач и презрян страхливец си. Щял да приключи връзките си с мен?! Ние в никакъв случай не сме имали връзки, драги. Аз не виждах твоето битие, до оня срамен пост против майка ми. Щял си да прекратиш връзките си с нея? Отношения имат твоята и моята майка и екипът от изключителни експерти в издателството, които от 20 години обгрижват с голямо почитание и обич гения й. Ти не си чел една дума от майка ми. Ти даже не си чел тези У-Ж-А-С-Н-И репостове на Волгин. Иначе щеше да знаеш, той в действителност е един. С 3 лайка от декември предходната година.

Просто в твоята болна фракция си нямат друга работа с изключение на да дебнат и да рапортуват. Доносническа България! Да споделям ли от кой е прякорът?

А ти тъй като самичък беше изправен пред съда на Праведниците от седмия ден за нелепостите, които беше надрънкал за съветския превод на Господинов и за малоумното присъединяване на Тео Ушев в Московския фестивал и реши, че най-безболезнено ще е да нахраниш разярената навалица с Бойка Асиова. Бе, ти ум имаш ли, бе, Маноле? Да беше отворил профила на Бойка Асиова да видиш “особено рисковите ” постове. Нищо не е трито. Всичко си е там. Срещите с читатели из цялата страна, опашките за подписи, песните на баба ми, рецепта за капама, фотоси на щъркели и цъфнали дръвчета, истории… и грейналите лица на всички тези хора, които я чакат като мил мас. Това е рисковата Facebook дезинформаторка Бойка Асиова.

А в този момент да ти кажа кое в действителност е страшното, позорното, подлото и гнусното! Ние разчитахме на вас, силите на положителното. Аз си драх облеклата на барикадата. Посветих 3 години от живота си, вярвайки, че нещо може да се промени на тая клета територия. Че най-накрая са се намерили едни смели хора с идея, които да се опълчат против силите на злото. Бойка Асиова ли ти е огромното зло, тя ли ти е осквернителят на цивилизационните граници, тя ли си натъпка чекмеджето с кюлчета?

Какво стана с битката против корупцията, какво стана с изчегъртването, къде са ви следствията, разкритията за превзетата страна и чудовищните схеми. Ще ти кажа къде са… В късопишието ти са!

Да си налягаш парцалите, тъй като аз гласувах за твоята партия, с цел да бориш същинското зло. Ти си мой чиновник, ти получаваш заплата от моите пари. И аз не съм те пратила там да ми правиш смехории. Опичай си акъла, бръщолевец, че Бойко ще ви изпраска с 200, до момента в който ми киснеш във Facebook и пускаш колажи на Късопишков. И тогава от тая изпепелена земя и пепел няма да остане! “



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР