Манол Пейков е Мъж на годината. На тържествена церемония в

...
Манол Пейков е Мъж на годината. На тържествена церемония в
Коментари Харесай

Манол Пейков е Мъж на годината

Манол Пейков е Мъж на годината. На тържествена гала в София бяха раздадени премиите в следващото издание на състезанието за интервала 2022 – 2023. 78% от гласувалите поддържаха номинацията на пловдивския държавник поради дейната му доброволческа активност.

С тези думи основният изпълнителен шеф на Дарик радио връчи на Манол Пейков българска, кавалерийска сабя по съветски пример от 1883 година,символ на чест и достолепие, която има всеки Мъж на годината.

Младата кореспондентка на БТВ Бесте Сабри взе тазгодишната премия Мис ТВ Чар, Социални бизнесмени на годината станаха Тенко Николов и Иво Цанов, с фондацията им „ За образец “. Специалната премия на Дарик беше връчена на композитора Стефан Димитров, а за Легенда бе разгласен Ицко Финци, който тази година навърши 90 години.

От 3.04 до 30.04.23 година мина гласоподаване в платформата, където бяха оповестени номинациите на Дарик: Алберт Попов поради достижението му на Световната купа по ски алпийски дисциплини, каквото България не е имала от 39 години насам. ЕКИП: Веселин Георгиев и Милко Михалков за спасяването на дребния Сашко от Перник и Манол Пейков, който завоюва сърцата на 78 на 100 от гласувалите.

Победителят е пловдивски държавник, издател, преводач и политик.

Собственик е на издателство “Жанет 45 ”, притежател на националната премия " Христо Г. Данов " (2016). Номинацията му в състезанието „ Мъж на годината “ е издигната поради дейната му доброволческа активност за събиране на финансова и материална помощ за потърпевшите от войната хора в Украйна, и от земетресенията в Турция и Сирия.

Повече за състезанието и неговата история четете на.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР