Манол Генов (БСП) е депутат втори последователен мандат. Роден е

...
Манол Генов (БСП) е депутат втори последователен мандат. Роден е
Коментари Харесай

Депутатът от БСП Манол Генов бе привлечен като обвиняем за купуване на гласове

Манол Генов (БСП) е народен представител втори пореден мандат. Роден е в Асеновград и определен в 44-то Народно заседание с пловдивската листа на партията.

Още по тематиката
Това са на Димитър Гамишев от ГЕРБ и на сътрудника му от Българска социалистическа партия Манол Генов
Според профилираното звено " Антикорупция " при Софийската градска прокуратура на последните парламентарни избори в Асеновград Манол Генов в съучастничество с Николай Христов е предложил по 25 лв. на гласоподаватели, с цел да гласоподават за него и за листата на Българска социалистическа партия. Генов е с мярка за неотклонение " подписка ".

В края на юни Генов непринудено се отхвърли от имунитета си след искане на основния прокурор Сотир Цацаров, в което фигурираше, с изключение на пазаруване на гласове, и закононарушение срещу културното завещание - съгласно прокуратурата има данни, че през март 2017 година Генов подбуждал основния проектант на Асеновград Константин Атанасов (съизвършител) да позволи строителство в предпазена територия – охранителна зона на колективен монумент на културата " Метошка махала ".

Миналата седмица Манол Генов провокира гнева на основния прокурор с коментара си, че полицията и прокуратурата в Асеноград спят - по отношение на митингите в града. Цацаров от своя страна го прикани да не употребява напрежението за политически цели и да не се обажда по нощите на районния прокурор.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР