Маноил Манев от ГЕРБ-СДС беше избран за председател на Комисията

...
Маноил Манев от ГЕРБ-СДС беше избран за председател на Комисията
Коментари Харесай

Маноил Манев оглави парламентарната Комисия по вътрешна сигурност

Маноил Манев от ГЕРБ-СДС беше определен за ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред в Народното събрание. Досега той беше неин заместник-председател. Маноил Манев застава отпред на вътрешната комисия на мястото на Десислава Атанасова, която предходната седмица постави клетва като парламентарен арбитър.

 

Христо Терзийски (ГЕРБ-СДС) беше определен за заместник-председател на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред, а сътрудника му Валентин Радев – за член на комисията. Милена Димова (ГЕРБ-СДС) беше освободена като член на Комисията по въпросите на Европейския съюз, Шенгенското пространство и еврозоната и беше определена за член на Комисията по правни въпроси.

 

Депутатите започнаха разглеждането на първо четене на промени в Гражданския процесуален кодекс. По искане на „ Българска социалистическа партия за България " беше дадена 30-минутна отмора. Преди това пленарната зала отхвърли предлагането на левицата разискванията по законопроекта да бъдат прекратени, до момента в който пристигна представител на Министерството на правораздаването.

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР