Манията за местни избори и тази година взима нови върхове.

...
Манията за местни избори и тази година взима нови върхове.
Коментари Харесай

Юруш на избори! Ученичка в листа за общински съветници

Манията за локални избори и тази година взима нови върхове. Оказва се, че претендент за общински съветници в Горна Оряховица е 18-годишна ученичка. Очакванията са, че това е и най-младият кандидат за място в политиката на локално равнище.

 

Масово в обществените мрежи се споделят фотоси и пропагандни материали на новите претенденти. Създава се усещане, че на този избор границите ще бъдат трансферирани. Общо 30 хиляди се втурват за места в политиката. Такъв образец и претендентът за общински съвет в Горна Оряховица Мадлен Минова. Тя е на 18 години и е ученичка. До тук стопира и информацията за визитката на кандидата, защото с изключение на оценките в бележника и присъединяване в учебни начинания мъчно бихме разкрили други триумфи.

 

С това са свързани и шегите в обществените мрежи. Във видео с близо 70 хиляди гледания в платформата тик-ток е качен плакатът на младото момиче. Сред мненията царят веселба и потрес. Логично потребителите се чудят по какъв начин има претендент, който даже не е приключил междинното си обучение. Зевзеци от Горна Оряховица пък споделят за внушителни финансови благоприятни условия на родителите на момичето. А това поставя край и на въпросителните към странната кандидатура.

 

Все отново би трябвало да уточним, че няма условие за добито обучение при явяване на избори за общински съветници. Какъв ще бъде резултатът на девойката занапред ще следим.

Източник: Тик-ток

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР