Манията на Светлата Гущерова да се вталява още и още

...
Манията на Светлата Гущерова да се вталява още и още
Коментари Харесай

Вече е болест: Гущерова на нечовешка диета, нае гуруто на зв...

Манията на Светлата Гущерова да се вталява още и още към този момент придобива плашещи размери. Бившата плеймейтка и сегашна бизнесдама роди наследник и щерка на брачна половинка си Християн Гущеров, само че е на вейка.

Въпреки, че тежестта й е под 50 кг., манията на Гущерова не отслабва, а тъкмо противоположното - ускорява се. За да смъкна още някой и различен кг от и без друго кльощавата си фигура, Светлана е почнала да се храни при Енджи Касабие. Не е загадка, че ливанската диетоложка приготвяше менюто на Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм по време на фотосите на " Непобедимите " в България.

От своя страна Гущерова евентуално и няма време да се върти край печката в кухнята, защото е нонстоп ангажирана с марката си за първокласни пижами и новата сбирка, която приготвя. За сметка на това, Енджи Касабие се грижи за разнообразното меню в фамилията на Гущерови.

Диетоложката зарежда моделката, а евентуално и брачна половинка й, с диетично тристепенно меню, което включва и нискокалорични десерти, стана ясно от стори на Светлана в Инстаграм.
Свързани вести Затворена в златна клетка: Гущерова крие палаво минало Страшна война сред Гущерова и Николета, вижте за какво 18+! Гущерова сподели нещо интимно на морето СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР