Манията и суетата на водещата стигат до нови висоти, възмущават

...
Манията и суетата на водещата стигат до нови висоти, възмущават
Коментари Харесай

Взривоопасно е в На кафе! Нещо страшно става с Гала, Стефа...

Манията и суетата на водещата стигат до нови висоти, възмущават се фенове 

Близки до водещата Гала не крият, че са разтревожени за нея. И по-точно за нещата, които прави, единствено и единствено да продължи да бъде единствена за мъжа си - Стефан Николов и да го накара да не гледа настрана. Което е невероятно като се има поради мъжката природа, а и особено неговата (легенди се носят за пристрастеността му към флиртовете).

С напредването на възрастта, Гала ставала все по-критична към себе си, само че не и към половинката си. Знаем, че разликата в годините им е 11 - Стефан е по-млад от русокоската. И до момента в който преди този момент не беше никакъв проблем за Гала, очевидно от много време, след 50-така, към този момент е, напомнят от kliuki.bg.

" Тя е като захласната от типа си и непрекъснато си търси недостатъци. Подлага се на всевъзможни " мъчения " в името на хубостта и това да остане млада, само че то действително не е допустимо. Ако Стефан я обича, ще я обича такава, каквато е, я вижте Пиърс Броснан и брачната половинка му... Но Гала не желае да го проумее и напъва ли напъва ", разкриват източниците.

Освен, че постоянно ходела на разтривки и си бодяла лицето с всевъзможни филъри, ботокс и прочие, тя отделяла по повече от половин час всеки ден, с цел да се прави сама и масаж, и йога извършения за лицевите мускули. А тези дни си е нараснала и плътността на устните, което се видя незабавно на фотография - даже горната й джука е по-дебела от долната.

" Ако продължава по този начин, един ден ще е хем остаряла, хем разочарована. Мъжът е този, който би трябвало да се " бори " за вниманието на една жена, а не противоположното ", споделят познатите й.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР