Манипулацията е нещо, към което всички хора прибягват от време

...
Манипулацията е нещо, към което всички хора прибягват от време
Коментари Харесай

Ето как различните зодии успяват да манипулират останалите

Манипулацията е нещо, към което всички хора прибягват понякога. Някой непрекъснато манипулира другите, а други един път годишно, само че всички го вършат. Време е да разберете по какъв начин тъкмо го вършат хората от разнообразни зодии.

Овен

Овенът пита доста благо. Те са доста положителни с вас, гледат ви с огромни и благи очи. Няма и диря от тяхната експанзия и негативизъм. Ако Овенът внезапно е станал благ и другарски надъхан към вас, това значи, че има потребност да извършите нещо за него.

Телец

Телеците също са манипулатори. Когато имат потребност от вашата помощ, те могат да ви стимулират единствено със боязън. Говорят за това какво ще се случи, в случай че не извършите обещанието, или непосредствено ви споделят: „ Направете това, в противоположен случай ще стане неприятно “. Заплахите постоянно стават действителност, по тази причина е най-добре да помислите два пъти, преди да пренебрегнете думите им.

Близнаци

Близнаците манипулират възприятието ви за виновност. Те ви припомнят за жертвите, които са създали за вас в предишното. Правят това относително рядко, само че от време на време прибягват до този тип операция.

Рак

Раците провокират жалост. Те не плачат, само че се държат по подобен метод, че да разберете какво сте създали или следва да ги нараните. Това е много тънък ход, който не всеки може да разпознае. Бъдете деликатни с тези хора, тъй като те са първокласни артисти.

Лъв

Представители на този знак манипулират по-рядко от други, само че го вършат с усет. Техният способ е първо да създадат нещо за вас, а по-късно да изискат да върнете услугата.

Дева

Девите са фенове на обидата. Ако не сте изпълнили това, за което са ви помолили, те незабавно вършат афектирана физиономия. Това работи доста добре в случаите, когато Девата е вашият по-възраастен родственик.

Везни

Везните са хората, които най-рядко употребяват операция. Ако би трябвало да реализират нещо, най-хубавото, което могат да измислят, е да украсят обстоятелствата или да излъжат.

Скорпион

Скорпионите манипулират със сълзи. Те плачат, с цел да ги съжалят. Първо ще викат, ще се опитат да се свържат с вас по някакъв различен метод. Сълзите са последният и обичан стадий.

Стрелец

Те са същински майстори на операцията. Действията им са доста комплицирани и изчислени до най-малкия подробност. В опит да реализират задачата си, те могат да преминат към най-сложните способи - разногласия, неистини, ласкателства.

Козирог

Козирозите не са манипулативни - те просто ви споделят непосредствено какво да вършиме. Те не спорят, не заблуждават. Просто споделят по какъв начин би трябвало да бъде всичко съгласно тях. Те могат елементарно да пренебрегват непознатото мнение.

Водолей

Водолеите ви манипулират, като ви вършат похвали. Това не постоянно работи и не при всички, само че в доста случаи води до стремежи резултат.

Риби

Рибите се вършат на слаби и беззащитни. Това е единственият метод да манипулират възприятията на другите хора. Лъжата не им се получава, тъй като лъжат най-лошото от всички. Много по-лесно е да се преструваш на безпомощна амеба. Тази тактичност работи много постоянно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР