Манипулацията е нещо, до което всеки човек прибягва, когато иска

...
Манипулацията е нещо, до което всеки човек прибягва, когато иска
Коментари Харесай

Как зодиакалните знаци манипулират околните

Манипулацията е нещо, до което всеки човек прибягва, когато желае да получи нещо. Ето по какъв начин манипулира всяка зодия и кои са най-хубавите манипулатори съгласно уеб страницата.

Овен

За тези от вас, които към момента си мислят, че ревльовците на зодиака са Рибите, евентуално не сте били под умишлената операцията на Овен. Или ще е това, или внезапно ще стартират да ще се държат прекомерно благо с вас, изключително в случай че не ви познават толкоз добре или не са ви близки.

Телец

Ако Телец се пробва да ви манипулира, евентуално ще спре да ви приказва за известно време, с цел да сложи малко напрежение сред вас. Също по този начин, те боравят и със закани. Ще ви кажат, че в случай че не извършите, това което те мислят за вярно, нещата ще станат по-зле и вие евентуално или ще им повярвате, или просто от невъзможност ще сведете глава.

Близнаци

При Близнаците е просто - ще ви излъжат или ще ви жегнат по възприятието за виновност. Те работят доста добре с него. Вероятно ще ви замажат очите и ще си играят с границите сред действителното и действителното. Ако ги разобличите, ще се вършат, че нищо не е станало.
 скандал iStock/Getty Images
Рак

Раците също си боравят с възприятието за виновност. Ще ви припомнят тъкмо какъв брой са жертвали за вас и какво вие не сте създали. Ще преувеличат, когато показват болката си и ще трансферират виновността назад върху вас, даже ваше деяние изобщо да не ги касае по никакъв метод. В ежедневни обстановки, нормално просто майчински ще ви побутнат да извършите нещо, което желаят и даже няма да се усетите, преди да сте го завършили.

Лъв

Ако не сте близки с Лъв и той стартира от нищото да ви прави непоискани услуги, евентуално скоро ще изиска нещо от вас. Неговата операция в никакъв случай не е толкоз страшна, Лъв ръководи личността и егото и в случай че просто помолите за нещо в подмяна, с наслада ще ви отвърне. По-тъмната страна на това е, че ще прави мнения по ваш адрес, с цел да ви накара да се почувствате неспособни или неосъзнати, с цел да реализира каквото е решил.

Дева

Ако не сте създали това, което са поискали от вас, те незабавно ще създадат физиономия, с която желаят да ви покажат какъв брой са разочаровани. Ако не сте човек, на който мислят, че непосредствено могат да възложат задача, ще се заиграят с комплекса ви за непълноценност, колкото и незабележим да е у вас. У тях сигурно е повече и знаят по какъв начин да го употребяват.

Везни

Везни - меката мощ на зодиака. Те рядко показват потребностите си непосредствено. По-скоро в случай че желаят нещо от вас, ще ви сравнят с някого (независимо дали е положителен или негативен пример), ще изразят неодобрение от „ избран вид “ хора и по този начин ще се опитат да ви подбуден да се държите по различен метод. В някои случаи могат да се създадат на безпомощни (а просто им се желае някой различен да свърши нещо вместо тях).

Скорпион

Скорпионите слагат ултиматуми, когато нещо не наподобява по този начин, както те желаят или се борят с вътрешна неустановеност. Също по този начин ще ви прекарат през огън и жупел, в случай че ситуацията е съществено, с цел да ви обезоражат (типично е за водните зодии). Все отново, обратно на славата им, те не са толкоз подли. По-скоро биха употребявали странното си възприятие за комизъм, с цел да ви завоюват.
 скандал iStock/Getty Images

Стрелец

Стрелците са доста сложни за анализиране, тъй като мозъкът им е извънредно неконвенционален. За да реализират своето, биха украсили обстоятелствата с неистина и употребяват хвалебствие. Но са прекомерно нетърпеливи, с цел да манипулират дълготрайно. По-скоро биха ви хвърлили някой различен укорителен взор, с цел да си „ знаете мястото “.

Козирог

Ако по някаква причина не ви кажат непосредствено какво желаят, ще ви накарат да се почувствате като цялостни идиоти или ще се опитат да ви вменят, че сте неблагодарни. Рядко им се постанова да го вършат. Принципно, просто желаят чисти сметки, с цел да продължат да бъдат връзките ви положителни.

Водолей

За да получат това, което желаят, Водолеите ще ви накарат да се почувствате същински специфични. Очаквайте похвали тъкмо в тези сфери, в които желаят нещо от вас. Проблемът при тях е, че им е неловко да желаят помощ непосредствено и постоянно прибягват до заобиколни способи.

Риби

Рибите ще употребяват това, че елементарно могат да наподобяват беззащитни и елементарно боравят с възприятието на страдание. Тактиката им работи безотказно. Дори и да сте сложили твърди граници, те ще намерят метод да се шмугнат сред процепите им и да нападат ядрото.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР