Маникюрът поскъпва с 5 лева от 1 май, козметици и

...
Маникюрът поскъпва с 5 лева от 1 май, козметици и
Коментари Харесай

Жените ще са много разочаровани от тази новина, удрят ги по най-милото

Маникюрът нараства с 5 лв. от 1 май, козметици и фризьори към този момент подвигнаха цените, научи " Телеграф “. Така в едно от студията за разкрасяване услугата по оформяне и лакиране на ноктите на ръцете с гел лак към този момент ще е 40 лв. вместо 35 лв.. Увеличението се постанова поради инфлацията и повишаване на множеството артикули и услуги, обясниха шефовете на салона.

Клиенти пък разкриха, че съумяват да се разкрасят, само че единствено като се доберат до понижения. Лакирането с елементарен лак пък от 25 лв. става 30 лв.. Цените обаче са за маникюр без спомагателни украшения. Така да вземем за пример от 40 на 45 лв. към този момент ще плащате за френския с гел. За украса на нокът цената варира сред 1 и 2 лв. в другите салони.

Педикюрът пък скача от 50 на 55 лв.. Лакирането с гел лак преди пандемията всеобщо се оферираше за 20-25 лв.. Това значи, че за три години цените са се вдигнали с 10-15 лв., или с над 60%. Само за оформяне и гланциране на ноктите на ръцете, което нормално е услуга, от която се възползват мъжете, цената скача от 20 на 25 лв..

Фризьор 

Фризьорите също са вдигнали цените. Мъжкото подкастряне към този момент коства сред 15 и 30 лв. според от салона. Преди пандемията всеобщо тази услуга се оферираше против 10-20 лв.. 10 лв. пък взимат бръснари за оформяне на брада. Дамското подкастряне със сешоар към този момент коства 40-50 лв., което е с 10-15 лв. повече по отношение на интервала преди пандемията. Официалните прически за празници пък костват от 50 лв. и нагоре. 

Услуги 

Увеличение има и при козметичните услуги. Още от април някои от студията за хубост подвигнаха цените с 5 лв. на всичките си услуги. Така да вземем за пример, в случай че премахването на космите от краката за дамите струваше 20 лева, в този момент към този момент е 25 лв.. Обезкосмяването в интимната зона към този момент е 25 лв., което е нарастване с 10 лв. по отношение на цената на услугата през 2020 година За унищожаване на окосмяването по цялото тяло таксата е от 60 лв. и нагоре. 

Почистването на лицето и слагане на маска към този момент се предлага на цени от 50 лв. и нагоре. Различните лечения за кожата пък костват от 30 до 120 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР