Мани Ву Нанг Тъ е един от най-интересни участници в

...
Мани Ву Нанг Тъ е един от най-интересни участници в
Коментари Харесай

Мани каза цялата истина за контузията: Сега трябва да ми счупят крака отново!

Мани Ву Нанг Тъ е един от най-интересни участници в трети сезон на " Игри на волята: България “, която всички дефинираха за най-слабо квалифицираната във формата, само че изпращана неведнъж на борби, тя се завръщаше като победител с гордо вдигната глава. Тя побеждаваше всички против които се изправяше, само че след оспорвана борба с Паулина, Мани напусна риалити формата. Тя е прям човек, който наподобява както се усеща и постоянно споделя това, което мисли.

Думата " не “ за нея не съществува. Признава, че е удовлетворена от присъединяване си и не е очаквала да стигне толкоз напред, защото останалите участници я превъзхождат с физическите си данни за силовите игри. През цялото време е била себе си, изцяло откровена и не е слагала маска, даже и това да не се е харесвало на близките. В студиото на " На кафе “ споделя за присъединяване си в предаването и за взаимоотношенията си с останалите участници.

За свадите и интригите в " Игри на волята: България “

" Не мога да се нарека интригантка, защото не приказвам зад гърбовете на хората. На всеки споделях това, което мисля непосредствено за него. Опитвах се да ги манипулирам и мисля, че ми се получаваше, само че това беше част от тактиката ми “, отхвърля обвиняванията, които й насочиха участниците.

Силен темперамент против слаба физическа подготовка

" Когато влязох научих, че множеството участници са се подготвяли дълго време за " Игрите ". Например Неделчо се е готвил за присъединяване 3 години. Докато аз влязох непосредствено от работа в предаването. Не се занимавам със спорт, защото нямам време, а и не ме влече. Когато го гледаш вкъщи от дивана всичко наподобява по-лесно. Кандидатствах като на подбив, като ми беше забавно дали ще ме изберат. Когато ми се обадиха, защото имаше интервал от 3 месеца, аз даже бях не запомнила за кандидатурата ми. Реших да се опитвам. На втората капитанска борба си зададох въпроса какво върша тук. Нямаше връщане обратно и си споделих, че ще играя, до момента в който мога. Както се оказа, даже и със строшен крайник продължих да играя “, споделя в студиото на " На кафе “ Мани.

" Кракът ми е доста зле и не мога да отивам на високи токчета. Трябвало е да бъде гипсиран, дълго време да съм с шина, а там нямах тази опция. Травмата ми е доста огромна и в този момент би трябвало да се счупи отначало. Въпреки обвиняванията, че съм симулирала, не мога да си движа палеца. “

Определена като най-слабото звено

" Не съм го очаквала, защото в живота на открито се оправям с доста мъжки неща. Няма кой да ми оказва помощ и чаках, че и в предаването ще се оправя “, признава Мани, която макар че не умее да плува успя да преодолее себе си и го направи. " В началото на предаването при " Бойците “ бяхме като едно семейство, много задружни, до момента в който не стигнахме до първия съвет. Там ми сложиха етикета " най-слабо звено “. Аз неведнъж им споделях, че с това определение не би трябвало да чакат нищо положително от мен. Никога не съм крила, че не умея доста неща, само че с обиди, това не е метода да мотивираш някого. Стоян и Морунов най-вече ме демотивираха изтъквайки минусите ми. “​

За комплицираните взаимоотношения с Неделчо

" С Неделчо, който също ме подлагаше на критика, имахме мощна прочувствена връзка. Той доста пъти споделяше, че в случай че съм била мощна и във физическата част, щяхме да стигнем дружно до край. Но за жалост поради слабата ми подготовка, нямаше по какъв начин да продължи с мен напред. Винаги когато ме предлагаше, ми споделяше преди този момент, и го правеше от стратегическа позиция. Не му беше прелестно. Аз не му се дразня и сме другари на открито. С множеството участници се чуваме и виждаме “, разкрива Мани.

За седмицата прекарана в племето на " Приключенците “

" Сега, когато виждам в профил, ми се коства, че е било малко лицемерно държанието на " Приключенците “ към мен, само че все пак, аз съм им признателна. Много неща не се виждат на екран. Има непрекъснато заприказва и шушукания, само че това е обикновено, защото те си бяха едно племе, а аз бях новодошла. Но тази седмица, в която бях при тях, си починах от непрекъснато бърборене на " Бойците “ и по тази причина и се раздадох на макс. Правех всичко допустимо да не ги отчайвам и тях, а и те правеха тактиките по отношение на мен. Когато видеха играта се съобразяваха и ме питаха къде ще се оправя, което им прави чест “, разяснява седмицата прекарана в другото племе.

Откровения и без превземки

" С Паулина един път бяхме дружно на открито, забавлявахме си и си казахме някои неща. За мен играта завърши и аз в действителност съм не запомнила всичко. След това не сме се чували повече. В момента, в който си разменихме думи на елиминационната борба, аз се ядосах, че Паулина се отметна от думите, които беше изрекла. Става дума за диалога да отстраним Симеон и аз не излъгах за нито една моя дума. Аз споделям всичко непосредствено и  има записи, само че тя я беше боязън от племето й. От там тръгнахме на контра, тъй като в племето ни бяха положителни взаимоотношенията. Тук на въпросната борба не си замълчах. Радвам се, че резервирах хладнокръвие “, искрено признава страстите си Мани.

Би ли  трансформирала нещо в играта или в държанието си?

" Не бих играла по друг метод играта, само че бих си наела треньор, който малко да ме тренира за устойчивост. Не бих трансформирала държанието си. Аз съм това, което виждате, само че се появи единствено неприятната страна. Имам и позитивни страни. В предаването върших баници, забавлявахме се, само че това не се излъчи, за жалост. Но в действителност, когато някой ме настъпи аз съм това, което виждате на екрана “,.коментира Мани.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР