Мани може да е висока само 1.50, но умее да

...
Мани може да е висока само 1.50, но умее да
Коментари Харесай

Игри на волята: Големите стратегии на малката Мани

Мани може да е висока единствено 1.50, само че умее да крои грандиозни проекти . Чаровното миньонче с лице на кукла и тяло на културистка се оказа най-големият пълководец в тазгодишното издание на " Игри на волята " . Тя направи нещо, което в никакъв случай до в този момент не се е случвало в надпреварата - съумя да разпадне племето на Супергероите.

                 

Ходовете й обаче не бяха по никакъв начин почтени , а дейностите й бяха избрани от всички като бойкот. Мани, дружно с Фейгин съумяха да скрият едно парче от пъзела на тима си, което забави племето и ги остави на последно място в борбата. Действията й сложиха завършек на съществуването на алените в Игрите.

Подлост или въпрос на оцеляване?

                 

Мани, дружно с Илиян и Фейгин дълго време се усещаха потиснати измежду Супергероите . Тримата просто не желаеха повече да бъдат притискани, да им бъде диктувано кой да предлагат и като цяло да се подчиняват на командите на Виктория и частично на Алекса.

Самите те нарекоха обединението си Светата Троица , само че след саботажа си завоюваха прозвището Злата Троица .
 
 Мани Игри на волята

Не инцидентно на една от номинациите, миньончето беше посочена като главата на ламята . Да, тя беше основния пълководец на саботажа. Планът беше неин, подсилен от Илиян и изпълнен от Фейгин .

                 

След отпадането на Илиян, Мани и Фейгин знаеха, че те са идната цел . Затова избраха да удължат престоя си в " Игри на волята ", а откакто влязоха в новите си племена с изненада научиха, че се употребяват и с имунитет. Безспорно двете погазиха някои значими правила като чест и морал , само че в името на това да оцелеят в една неособено отзивчива към тях среда.

                 

" Жалки сте! И като си намерения човек, че ви дадоха толкоз телевизионно време, единствено с цел да покажете, че не знаете какво е чест, достолепие, феърплей и великодушие,а можехме да гледаме в действителност стойностни хора!!! ", написа отчаян почитател на предаването в обществените мрежи.

" Какво хубаво племе е развалила, по-скоро скапе една коалиция, която още на идващия съвет щеше да и забие ножа и да се подхилквате по-късно като отпадне. Същото важи и за Алекса ", написа различен обожател на Игрите.

Най-разочаровани от постъпката на Мани и Фейгин несъмнено бяха Гого и Виктория. Алекса обаче не беше толкоз краен в оценките си, което накара малко на брой да се усъмнят, че той също скрито се е надявал племето да се разпадне . Все отново това беше скъп късмет за него да се събере с обичаната си Елица.

                 

Верислав Туджаров от предишния сезон на " Игри на волята " също похвали Мани и Фейгин. " Да имаш смелостта да направиш подобен огромен ход не е за всеки. Евала, девойки! Много пъти е било премисляно през сезоните, само че за първи път някой в действителност го прави ", показа той в обществените мрежи. 

" Дори и да отпадне на последваща елиминация, отново е вярно решението й. Истината е, че Мани ви надигра брутално. Разби обединението, която щеше да я изпрати на елиминация на идващ съвет ", считат някои от почитателите в обществените мрежи.
 
 Мани Игри на волята

Всъщност много е противоречив въпросът дали останалите играеха почтено по отношение на обединението на Мани. Нека единствено си спомним по какъв начин Цецо " услужливо оказа помощ " на Илиян да падне от въжето в последната му борба и по този начин предначерта отпадането му от надпреварата. Високият 2.10 съплеменник първо организира много сериозна психическа офанзива против Илиян, употребявайки обиди, а по-късно стартира да подскача по въжето, виждайки по какъв начин силите на " съперника " се изчерпват.

Тогава Мани и Фейгин дадоха обещание да следват проекта, който са кроили дружно с него и да разцепят племето на Супергероите. Когато на Арената саботажът беше оголен пред останалите участници, миньончето ясно даде да се разбере, че към този момент не е виждала мястото си в племето на сините. И когато Джаферович непосредствено запита Мани дали в случай че можеше да върне времето обратно би постъпила иначе, на което Мани отговори: " Като зная какви бяха връзките в нашето племе...не бих “.
 
 Мани Игри на волята

Тук огромният въпрос е дали Фейгин се трансформира в жертва на пъклените проекти на приятелката си и беше ли манипулирана от нея?

За всички е ясно, че нежната фигуристка е лесна за обработка, тъй като е добра и много наивна. Но, дано да не забравяме и обстоятелствата, най-важният от които е, че тя също искаше да отиде в друго племе и съответно да се събере с Георги , към който изпитва нежни трепети. Също по този начин Фейгин беше пределно наясно, че дейностите й ще доведат до края на Непобедимите. И все пак скочи с главата напред...

А и мъчно някой може да каже, че лагерът на Виктория и Алекса не са правили опити да я манипулират . В последното съревнование в понеделник, Фейгин се оплака на Мани, че останалите не престават да са враждебно настроени към нея. На този декор сърбинът и волейболистката незабавно поеха контрола над Непобедимите и започнаха да раздават команди и измежду тях още в първата седмица след обединяването.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР