Мани може да е висока само 1.50, но умее да

...
Мани може да е висока само 1.50, но умее да
Коментари Харесай

Игри на волята: Големите стратегии на малката Мани

Мани може да е висока единствено 1.50, само че умее да крои грандиозни проекти. Чаровното миньонче с лице на кукла и тяло на културистка се оказа най-големият пълководец в тазгодишното издание на " Игри на волята ". Тя направи нещо, което в никакъв случай до в този момент не се е случвало в надпреварата - съумя да разпадне племето на Супергероите.
 
Ходовете й обаче не бяха по никакъв начин почтени, а дейностите й бяха избрани от всички като бойкот. Мани, дружно с Фейгин съумяха да скрият едно парче от пъзела на тима си, което забави племето и ги остави на последно място в борбата. Действията й сложиха завършек на съществуването на алените в Игрите.

Подлост или въпрос на оцеляване?

Мани, дружно с Илиян и Фейгин дълго време се усещаха потиснати измежду Супергероите. Тримата просто не желаеха повече да бъдат притискани, да им бъде диктувано кой да предлагат и като цяло да се подчиняват на командите на Виктория и частично на Алекса.

Самите те нарекоха обединението си Светата Троица, само че след саботажа си завоюваха прозвището Злата Троица.

Не инцидентно на една от номинациите, миньончето беше посочена като главата на ламята. Да, тя беше основния пълководец на саботажа. Планът беше неин, подсилен от Илиян и изпълнен от Фейгин.

След отпадането на Илиян, Мани и Фейгин знаеха, че те са идната цел. Затова избраха да удължат престоя си в " Игри на волята ", а откакто влязоха в новите си племена с изненада научиха, че се употребяват и с имунитет. Безспорно двете погазиха някои значими правила като чест и морал, само че в името на това да оцелеят в една неособено отзивчива към тях среда.

" Жалки сте! И като си намерения човек, че ви дадоха толкоз телевизионно време, единствено с цел да покажете, че не знаете какво е чест, достолепие, феърплей и великодушие,а можехме да гледаме в действителност стойностни хора!!! ", написа отчаян почитател на предаването в обществените мрежи.

" Какво хубаво племе е развалила, по-скоро скапе една коалиция, която още на идващия съвет щеше да и забие ножа и да се подхилквате по-късно като отпадне. Същото важи и за Алекса ", написа различен обожател на Игрите.

Най-разочаровани от постъпката на Мани и Фейгин несъмнено бяха Гого и Виктория. Алекса обаче не беше толкоз краен в оценките си, което накара малко на брой да се усъмнят, че той също скрито се е надявал племето да се разпадне. Все отново това беше скъп късмет за него да се събере с обичаната си Елица.
 
Верислав Туджаров от предишния сезон на " Игри на волята " също похвали Мани и Фейгин. " Да имаш смелостта да направиш подобен огромен ход не е за всеки. Евала, девойки! Много пъти е било премисляно през сезоните, само че за първи път някой в действителност го прави ", показа той в обществените мрежи. 

" Дори и да отпадне на последваща елиминация, отново е вярно решението й. Истината е, че Мани ви надигра брутално. Разби обединението, която щеше да я изпрати на елиминация на идващ съвет ", считат някои от почитателите в обществените мрежи.

Всъщност много е противоречив въпросът дали останалите играеха почтено по отношение на обединението на Мани. Нека единствено си спомним по какъв начин Цецо " услужливо оказа помощ " на Илиян да падне от въжето в последната му борба и по този начин предначерта отпадането му от надпреварата. Високият 2.10 съплеменник първо организира много сериозна психическа офанзива против Илиян, употребявайки обиди, а по-късно стартира да подскача по въжето, виждайки по какъв начин силите на " съперника " се изчерпват.

Тогава Мани и Фейгин дадоха обещание да следват проекта, който са кроили дружно с него и да разцепят племето на Супергероите. Когато на Арената саботажът беше оголен пред останалите участници, миньончето ясно даде да се разбере, че към този момент не е виждала мястото си в племето на сините. И когато Джаферович непосредствено запита Мани дали в случай че можеше да върне времето обратно би постъпила иначе, на което Мани отговори: " Като зная какви бяха връзките в нашето племе...не бих ".

Тук огромният въпрос е дали Фейгин се трансформира в жертва на пъклените проекти на приятелката си и беше ли манипулирана от нея?

За всички е ясно, че нежната фигуристка е лесна за обработка, тъй като е добра и много наивна. Но, дано да не забравяме и обстоятелствата, най-важният от които е, че тя също искаше да отиде в друго племе и съответно да се събере с Георги, към който изпитва нежни трепети. Също по този начин Фейгин беше пределно наясно, че дейностите й ще доведат до края на Непобедимите. И все пак скочи с главата напред...

А и мъчно някой може да каже, че лагерът на Виктория и Алекса не са правили опити да я манипулират. В последното съревнование в понеделник, Фейгин се оплака на Мани, че останалите не престават да са враждебно настроени към нея. На този декор сърбинът и волейболистката незабавно поеха контрола над Непобедимите и започнаха да раздават команди и измежду тях още в първата седмица след обединяването.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР