Мани и Кремена от Игри на волята си станаха доста

...
Мани и Кремена от Игри на волята си станаха доста
Коментари Харесай

Безкрайни купони, щури компании и веселие до зори: Мани и Кремена от "Игри на волята" не се спират

Мани и Кремена от " Игри на волята " си станаха много близки в предаването, а това другарство продължава и отвън шоуто. Двете брюнетки от няколко дни не стопират да качват общи фотоси и сторита, от които научаваме, че празненства и купоните не стопират за тях. 

Ако не е дискотека, ще бъде бляскав ресторант или някоя по-класна механа, а от сторитата виждаме, че веселбата е на макс, а двете са постоянно заобиколени от много мъже. Е, не знаем дали измежду тях няма и по-специални момчета, само че наподобява се забавляват на макс и черпят от сламата, която получиха след присъединяване си в " Игри на волята ".

Виж още: Топ фитнес инфлуенсър направи нещо непристойно, само че доста секси с известна българка

Не сме сюрпризирани обаче, че Мани и Кремена са си приятелки и обожават да прекарват времето си дружно. В изявление за Vbox7 Кремена показа, че за нея Мани е добър и доста забавен човек, който заслужава почитание. " Мани си я обичам и почитам доста. Много хора, в това число мои познати ми споделят, че тя е ужасна, кибритлийка, пали, наскърбява и така нататък, само че аз я почитам поради това, което е. Тя е преборила едно тежко заболяване. За мен тя е мощна жена в същинския смисъл на думата ", показа особено пред нас Кремена, която също не е от дамите, които се тормозят за хорското мнение.

Виж още: " Фарс и цялостна сапунка ": Близък дизайнер до Маурицио Гучи със свиреп рецензии против " House of Gucci "  

Изображение: https://www.instagram.com/mani_vu_nang_ta_the_queen_/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР