Мани, един от най-колоритните участници в „Игри на волята“ в

...
Мани, един от най-колоритните участници в „Игри на волята“ в
Коментари Харесай

Проговори Мани от Игри на волята

Мани, един от най-колоритните участници в „ Игри на волята “ в трите му сезона до момента, напусна шоуто след зрелищна елиминационна борба против Паулина. Това обаче е една от дребното загуби на Мани в персонален проект, тъй като риалити звездата е Боец и в същинския живот. С Мани си поговорихме за подправените вести, лицемерието и насладата на хората, написа интерVIEW във vbox7.

Първо да питаме нещо доста значимо – в турска болница в сериозно положение ли си, тъй като в някои медии се появи такава информация?

Не, несъмнено! Бях в Турция просто на шопинг за няколко часа.

В този смисъл какви са най-големите нелепости, които си чела по собствен адрес?

Едната беше за фотографията с най-хубавата ми другарка. Пишеше, че ми е майка. Другата беше за фотография с мой доста добър другар. Писаха, че ми е брачен партньор. Сега следващата е, че съм в тежко положение в турска болница. Това е грозно.

В началото към теб се изля огромен хейт в обществените мрежи, след това се появиха даже твои почитател страници, ти пусна и мърч. Четеш ли мненията на хората в този момент?

Много рядко ми се случва. Въобще не им обръщам внимание, в случай че не са някакви прекомерно фрапантни, както се случи в този момент с тази публикация, за сериозното положение. Не ги виждам. Казвала съм го хиляди пъти и ще го повторя отново – аз съм с желязна душeвност и не могат да ме съборят.

А тези публикации кой ти ги праща?

Моите другари. Всяка заран, като се събудя, виждам нови и нови. Имаше три нови публикации – едната е, че съм в Турция, с цел да си сложа силикон в гърдите. Втората беше, че ще вземам участие в четвърти сезон на „ Игри на волята “, имаше и публикация, че ще вземам участие в кулинарно риалити. А това е цялостен парадокс - просто бях качила една рецепта!

Е, това може би значи, че просто хората желаят да те гледат още и още!

А, не знам, допустимо е! Хората имат значителен интерес към мен.

Каза за имплантите в Турция, когато те попитахме за нелепостите по собствен адрес. Това не е ли истина?

Това за имплантите е истина, аз не го отхвърлям. Операцията ще се състои, само че през януари.

Да се върнем към Игрите. Какво не видяхме от същинската Мани в шоуто?

Доста неща. Аз съм доста сензитивен и позитивен човек. Да, настъпателна и чепата съм, само че единствено когато получа насреща неприятно отношение. В действителния живот съм един много сензитивен и раним човек. Доста занимателен човек съм също по този начин – доста обичам да се развличам. Това не видяха хората и може би не оцениха моята откровеност. Аз съм доста откровен и пряк човек, в никакъв случай не приказвам зад гърбовете на хората. Направо си споделям всичко на индивида, когато не ми подхожда.

А що се отнася до последната борба, с какво Паулина те превъзхождаше?

Допуснах доста огромна неточност. От началото се движихме наедно, само че аз обърках едната дъска – сложих я с цвета надолу и трябваше да се върна изначало, да разкова всички дъски и отново да ги закова. Оттам пристигна и огромното закъснение и по този начин тя ме победи. Иначе ние вървяхме наедно.

Доволна ли си от представянето си в Игрите на волята като цяло?

Като цяло съм удовлетворена. Аз превъзмогнах доста мои страхове – от височини да вземем за пример. Дори и онази железна сфера, в която ме въртяха, беше част от тези страхове. Пробвах, видях какво мога и какво не. Не чаках да стигна до тук, докъдето стигнах в действителност. Доволна съм от представянето си.

Ти си най-номинираният участник евентуално в цялата история на Игрите у нас. Вярваше ли в претекстовете на другите, че си „ най-слабото звено “?

Когато приказваме за отборните игри, аз в действителност бях най-слабото звено. Бях издънката на племето. Повечето от съотборниците ми бяха спортисти, по-комплексни от мен. Аз бях добра на баланс, изометрия, в доста малко сфери бях добра и това е реалност. Но това е „ Игри на волята “, на открито в живота съм доста по-добра от множеството от участниците.

В един live в обществените мрежи показа, че не си се подготвяла по никакъв метод за присъединяване в „ Игри на волята “. Сега съжаляваш ли, че не се приготви?

Не, изрично! Колкото и да се подготвяш, то не става за два месеца. Първо, че аз до последно не знаех дали ще вземам участие, второ – аз работя нон-стоп. Аз съм работохолик, от заран до вечер съм на работа, нямам време. Единственото, което направих, беше, че вървях няколко пъти на уроци по плуване. И то това се случваше в обедните ми почивки, ходех като мокра кокошка!

Гледайки в профил, има ли участници, които те изненадват с нещо?

Да, обикновено е да съм сюрпризирана, нямах наблюдаване върху всички участници. Изненадана съм от огромното двуличие на по-голямата част от хората. Стратимир да вземем за пример не ми изглеждаше толкоз двуличен. Сега, като чувам по какъв начин приказват пред камерите, си давам сметка кой какъв е. От Джаро също не чаках тези тактики.

С кого от Игрите остана другар и след фотосите?

Поддържам контакт с Неделчо, с Кремена, с Мартин доста постоянно се чуваме. Много си го обичам Марти. Чувам се и с множеството от Приключенците. С Красима понякога. Единственият човек, с който не съм се чувала, е Соня.

Какво се обърка в връзките ви със Соня? Вие в самото начало бяхте положителни съдружници.

Тя избра кофти тактика. Искаше да се присламчи към по-силните и да стигне до финала. После се опита да ме подхлъзне, естествено и двете си направихме по един капан и тя падна в него. Но вътре, в Игрите, е доста друго, изолацията доста се отразява на връзките.

А за какво съгласно теб в тези подмолни игри най-често са забъркани дамите. Защо дамите в трети следващ сезон не успявате да се обедините да вземем за пример и да започнете да гоните мъжете?

Повечето дами имат тактиката да се присламчат към по-силните мъже. Затова по този начин се получава. На по-късен стадий дамите осъзнават, че мъжете няма по какъв начин да ги поддържат и държат до края и тогава се пробват да търсят женската поддръжка, само че е прекомерно късно, тъй като те стават малобройни.

Как се отрази присъединяване ти в Игри на волята на живота ти – в работа, в персонален проект?

Животът ми не се промени, като се изключи че безусловно всеки ме разпознава на всички места било с маска или без. И в заведение, като вляза, е по този начин. Доста постоянно ме черпят вино, салати, други неща. В нощните заведения всеки желае фотоси, вършат ми поздрави. През деня на непрекъснато идват деца, родители, всички доста ми се радват. Доволна съм от това. Направих мърч, разпродадох го за седмица.

Кой искаш да завоюва шоуто?

За страдание, Марти го няма към този момент, а доста желаех той да завоюва. От тези, които останаха, може би е Миленка. Тя е чиста душа за разлика от останалите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР