Манфред Вебер от ЕНП получил 10 млн. евро от Борисов,

...
Манфред Вебер от ЕНП получил 10 млн. евро от Борисов,
Коментари Харесай

Ченгето О.С.: Вебер взел 10 млн. от Борисов да го брани

„ Манфред Вебер от ЕНП получил 10 млн. евро от Борисов, с цел да го брани? “.

С това заглавие излезе уеб сайтът „ Фрогнюз “ на ченгето от Държавна сигурност Огнян Стефанов в деня, в който Вебер изрази в Брюксел опасения за върховенството на правото у нас.

Новината е подписана с името „ Емил Азар “.

Шефът на „ Фрогнюз “ пък е прочут и с това, че беше записан с публично СРС по какъв начин Васил Божков – Черепа му споделя: „ Но моята тактичност е, ти го споделям ей по този начин, щото те усещам непосредствен, е първо да бутна Влади и т’ва. Един по едни. Виж, че аз не, не обръщам внимание на никой различен. Удрям единствено по Влади и по Бойко “.

В самата вест никой не споделя, че в действителност водачът на групата на Европейската национална партия в Европарламента е взел пари. Просто подобен слух „ бродел из политически и бизнес кръгове в България “.

„ Класически слух, тъй като няма доказателства. Но за какво се ражда изобщо сходна нечиста сделка? И за какво се популяризира измежду хора, които познават Борисов и схемите на властта от години? Обяснението е просто: повече от 12 години българското общество привикна, всяко обвързвано с Борисов деяние, да поражда подозрения за корупция “, оферират празни разсъждения от „ Фрог “, клеветейки водачът на най-голямото семейство в Екологичен потенциал.

„ Всеки слух става истина в мига, когато бъде публично опроверган “ – е споделил Стив Джобс. Та какво мисли Манфред Вебер за гадния слух, че е получил 10 млн евро от Борисов? Дали господин Вебер допуска какво мислят българите за този слух? Борисов от дълго време разяснява проблема: Нямам къща в Барселона… “, приключва безумната „ вест “.

Източник: Трибуне.бг
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР