Маневрите за наследството на Мартин Божанов - Нотариуса явно вече

...
Маневрите за наследството на Мартин Божанов - Нотариуса явно вече
Коментари Харесай

Маневри и заплахи и за наследството на Нотариуса

Маневрите за наследството на Мартин Божанов - Нотариуса очевидно към този момент започнаха, в директния смисъл на думата. В студиото на Нова телевизия приказва едно от децата на Мартин Божанов - Мария и разгласи, че след гибелта на татко си отношението на актуалната му брачна половинка, Гергана, е " разделяй и владей " .

Мария Божанова показа и че получава закани . Един човек, който работел в комплекса на татко й. Представил се за някогашен чиновник на реда и й споделил, че ще е идната. Другата опасност е била индиректна, от трети лица , които й декларирали, че е застрашена от юристите на брачната половинка на татко ми - Гергана Грънчарова . Направи го с ангажимента, че тази информация е през трети лица.

Гергана се пробвала и да ограничи влизането на всички наследници във притежание - дъщерята Мария даде образец с сдружение на Мартин Божанов, където бил назначен неин представител. 
 Бившият началник на ГДБОП е
Бившият началник на ГДБОП е " осъществявал контакт " с Нотариуса, призна Министерство на вътрешните работи

Любомир Янев през днешния ден работи в отдел " Противодействие на престъпната престъпност " към Столична дирекция на вътрешните работи

" Искам да разкрия една истина за събитията, които се случват след гибелта на татко ми. Искам да покажа какви са нещата и дейностите, които се започнаха против мен, моите братя и сестри. Ние сме 5 деца от 4 разнообразни съпруги . " Иначе Мария няма никаква визия за дейностите на татко си и разкритията по медиите от последните седмици и месеци за нея не отговорят на същинския облик на татко й. " За мен това са клевети на медиите. " Знаела, че татко й се занимава с комерсиална активност - заведения, заведения за хранене, хранителен магазин и пекарна.
 Отново изслушват Сарафов за Нотариуса и Пепи Еврото
Отново изслушват Сарафов за Нотариуса и Пепи Еврото

Най-добре би било Сарафов да излезе в нескончаем отпуск

Мария Божанова е ходила в SS клуба , само че като дребна 13 - 16 годишна, защото учела в близко учебно заведение. Никакви обществени хора не е виждала там, само че направи и ангажимента, че е била във възраст, на която не се е интересувала от политика и правосъдна система. Не е виждала в никакъв случай предаване на пари.

" Баща ми беше естет, харесваше красивото и обичаше да прави места, в които просто да си стои. Не считам, че името има нещо общо с това, което сега се изкарва. За мен това не е татко ми. Всеки един човек построява облик за родителите си. Познавам го в напълно друга роля като напълно друг човек - радостен, обичащ живота ", добави Мария и упрекна медиите в тормоз.

Припомняме, че предходната седмица изненадващо по напълно различен мотив, се появиха майката и последната брачна половинка на Мартин Божанов, Гергана, които обявиха, че самото ликвидиране не се проверява, упрекнаха медиите, че не търсят истината и обявиха, че не познават Иван Гешев и надлежно той не е обвързван с Мартин Божанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР