Маневрите ще бъдат ръководени от американски самолетоносач - демонстрация на

...
Маневрите ще бъдат ръководени от американски самолетоносач - демонстрация на
Коментари Харесай

Светът Трепери! Всеки Момент Севернокорейският Лидер Ким Ще Направи Немислимото! Пръстът Му Е На Копчето!

Маневрите ще бъдат ръководени от американски самолетоносач - проява на мощ пред Пхенян в миг, когато напрежението със севернокорейската ракетна стратегия се ускорява.

Северна Корея счита маневрите за провокация и може този път да се приготви да отговори по метод, друг от словесния, отбелязва Българска телеграфна агенция.

През последните дни сателитни фотоси демонстрираха, че от близки до Пхенян региони се транспортират балистични ракети, инсталирани върху мобилни устройства за изстрелване, оповестява южнокорейски държавен източник, представен от в. " Донга илбо ".Вашингтон и Сеул подозират, че КНДР се готви да изстреля този път ракети, които могат да доближат територията на Съединени американски щати. Ракетата Хвасон-14 може да доближи Аляска, а Пхенян заплаши да изстреля Хвасон-12 към американския тихоокеански остров Гуам. Освен това Северна Корея за готви за тестване на новата междуконтинентална ракета Хвасон-13, чийто обхват може да й разреши да доближи вероятно западното крайбрежие на Съединени американски щати.

Южнокорейското министерство на защитата отхвърли коментар. Маневрите на Съединени американски щати и Южна Корея са планувани за интервала 16-26 октомври в Японско море и Жълто море.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР