Манекенката Кристин Илиева, която пострада тежко в катастрофа, предизвикана от

...
Манекенката Кристин Илиева, която пострада тежко в катастрофа, предизвикана от
Коментари Харесай

Хирургът на Митьо Очите спасява манекенката Кристин в Турция

Манекенката Кристин Илиева, която пострада тежко в злополука, провокирана от най-хубавата й другарка – певицата Дивна, ще успее да проходи на инат на мрачните прогнози, че ще остане неработоспособен. 20-годишното момиче ще постъпи за лекуване в реномираната частна клиника в Истанбул „ Джон Хопкинс “, откакто съумее да се възвърне от първата серия интервенции, направени от лекарите в столичната Военна болница, написа „ Уикенд “. Краката на хубавицата бяха натрошени в жестоката злополука край село Българене, провокирана от младата певица Дивна.

До този миг Кристин е претърпяла 3 интервенции във Военна болница, като преди няколко дни над 60 доброволци се отзоваха на апела на майката на манекенката да дарят кръв.

След като Кристин се възвърне от животоспасяващите интервенции във Военна болница, тя ще замине за лекуване в турската клиника „ Джон Хопкинс “, където лекарят, направил 2 интервенции на Митьо Очите, ще опита да вдигне на крайници и красивото момиче.

Близки на Кристин разкриха, че в истанбулската клиника към този момент са видели рентгенови фотоси от провалите на крайниците на моделката, както и здравното досие на момичето от досегашните оперативни намеси и са се съгласили да я одобряват за интервенция и дълготрайно лекуване.

„ Именит лекар от Турция, който е оперирал Митьо Очите и още няколко българи, ще се заеме с Кристин и се надяваме тя да успее да проходи още веднъж. Предстои й дълго лекуване “, признават близки до манекенката. Възстановяването в Турция ще излезе близо 100 000 евро. Лекарите в турската болница „ Джон Хопкинс “ сътвориха същинско знамение с Димитър Желязков – Митьо Очите, който към този момент се придвижва на личен ход след няколко интервенции в Истанбул. Очите в действителност живее втори живот, откакто на 8 юни 2016 година мутри от свитата на Божо Кравата го направиха на сито с дъжд от патрони. Босът претърпя половин дузина интервенции в България и в Турция и през днешния ден е съвсем изцяло възобновен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР