Манекенката Ивелина Чоева прави всичко възможно да се впише в

...
Манекенката Ивелина Чоева прави всичко възможно да се впише в
Коментари Харесай

Гаджето на Сашо Кадиев гледа щерка му, манекенката е супер добра мащеха

Манекенката Ивелина Чоева прави всичко допустимо да се впише в фамилията на приятеля си Александър Кадиев.

Тя се старае да се хареса и на майка му Катерина Евро, и на щерка му – дребното Кате. Водещият на „ Преди обед ” постоянно събира детето с настоящата си възлюбена. Прави усещане, че двете се разбрат чудесно и доста се забавляват дружно.

Ивелина от дълго време е влезнала в ролята на положителната мащеха и се пробва да завоюва благосклонностите на 7-годишната Катерина. Момиченцето към този момент е привикнало с обстоятелството, че родителите му са разграничени и е приело актуалната обичана на татко си. Говори се, че някогашната на Сашо – танцьорката Таня Тончева, също си е намерила различен, тъй че в този момент сред тях царяла харминия, а неприятните усеща останали в предишното. Синът на Катето Евро се хвали, че двете му дами – някогашна и сегашна, се разбирали чудесно. „ Любовта е движеща мощ! Майната му на егото! ”, философства Кадиев.

Интересна детайлност е, че Ковид-19 е повода Кадиев през днешния ден да живее под един покрив с Ивелина Чоева. Миналата година - тъкмо преди първия локдаун, манекенката пристигнала от Лондон в България сякаш за малко, но не съумяла да се върне назад в британската столица. До оня миг тя живеела непрекъснато там. Дългокраката красавица трябвало да прекара в страната ни единствено няколко дни, само че изключителното състояние я принудило да остане. Така почнала връзката й със Сашо, която с днешна дата става все по-сериозна. „ Ако не беше Ковид-19, може би нямаше да бъда с Ивелина през днешния ден. Дойде за 2 дни, само че повече не си потегли! ”, признавал е водещият в ефира на Би Ти Ви.

Актьорът и манекенката се срещнали няколко месеца преди този момент, когато тя гостувала в предаването „ Преди обед ”- през есента на 2019 година Искрите сред тях незабавно пламнали, само че интимните им връзки почнали малко по-късно, писа " Уикенд ".

Кадиев отнесе много рецензии, задето изостави майката на щерка си в много тежък за нея интервал. В рамките на година чаровната брюнетка Таня погреба и майка си, и брат си. Докато тя се бореше със скръбта, Сашо се скъса да върви по почивки с Ивелина и да показва благополучие. Запознати настояват, че след трагичната загуба Тончева се затворила в себе си  и не допускала външни хора до персоналния си свят. „ Отидоха си доста скъпи за мен хора. Изминалите месеци бяха много мъчителни ", споделяла е танцьорката. 

Тя е безапелационна, че Катето Евро е индивидът, който най-силно я е подкрепил в сложните моменти. Двете не престават да са доста близки, макар че Таня е разграничена със сина й. „ Катето доста добре се отнесе с мен и до ден-днешен доста ми оказва помощ. Тя ми сподели в действителност мощни думи: „ Никога няма да мога да заместя майка ти, тъй като тя е една-единствена, само че ще се постарая да ти дам най-искрената си майчина обич. Ще те поддържам и ще съм до теб каквото и да ти се случи! ", разказвала е някогашната на Кадиев. Тя постоянно е уважала известната актриса, която още в първия момент я приела в фамилията с отворени прегръдки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР