Манекенката Ивайла Бакалова е напуснала Дубай и тихомълком се е

...
Манекенката Ивайла Бакалова е напуснала Дубай и тихомълком се е
Коментари Харесай

Манекенката Ивайла Бакалова закъса за пари, бившият й спря издръжката

Манекенката Ивайла Бакалова е напуснала Дубай и тихомълком се е върнала в България, научи „ Галерия “. Според столични клюкари моделката е закъсала за пари, откакто бащата на щерка й Румен Гайтански-Вълка спрял да й заплаща прехрана.
Ивайла повече от 5 години живееше и работеше в Дубай.
Тъй като животът в емирството е извънредно безценен, Бакалова разчиташе главно на парите на Гайтански, а със заплатата си покриваше само разкрасителните си процедури. От година насам обаче Вълка превеждал пари само за образованието на Рая и Бакалова почнала да изнемогва.
Новият й другар ресторантьорът Веселин Денков-Брадата пък бил прекомерно свидлив, с цел да й оказва помощ финансово.

В последна сметка манекенката се принудила да се върне в България, където разноските й са доста по-малко. Според осведомени точно това била задачата на Гайтански.
Припомняме, че Ивайла Бакалова тунингова 16-годишната си щерка Рая. Тийнейджърката към този момент разхожда бухнал силиконов бюст, написа Lupa.bg. Само допреди няколко месеца момичето бе плоско в унисон с възрастта си, само че „ грешката ” към този момент е поправена.
Последните снимки на Рая потвърждават интервенцията – на тях момичето гледа да покаже новата си облага. На кадър по бански ясно си личат прелестите й.
Тийнейджърката е с фигурата на красивата си майка – висока, стройна, слаба, само че без бюст, е към този момент е трансформирала това. Макар Бакалова да е изцяло естествена, към момента не се е възползвала от пластичните хирурзи и даже постоянно да се демонстрира без грим, то щерка й още от в този момент залита по модата със силикона.

На 1 август момичето навърши тъкмо 16 години, а интервенцията е направена преди няколко месеца.
Рая е плод на любовта на „ Мис България 2001 ” с предприемача Румен Гайтански – Вълка. Малко откакто завоюва короната за най-красива българка, тя се залюби с един от най-богатите столични бизнесмени и бързо, бързо му роди дете.
Таткото не може да откаже нищо на наследницата си, също като майка й. Така със единодушието на родителите си, дребната Гайтанска се е обзавела с импланти. Причината – още е малолетна и за такава операция се изиска позволение от родителите.

Силиконовите прелести са съобразени с нежната й фигура. Най-вероятно е сложила по 300 кубика във всяка гърда, тъй като стоят повече от естествено. Oперацията е осъществена в чужбина, при опитни хирурзи.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР