Манекенката и актриса Райна Караянева държaла мъжа си Башар Рахал

...
Манекенката и актриса Райна Караянева държaла мъжа си Башар Рахал
Коментари Харесай

Любимата на Башар Рахал го сложи под чехъл

Манекенката и актриса Райна Караянева държaла мъжа си Башар Рахал под чехъл, издават хора от обкръжението им. Стройната русокоска имала доста могъщ темперамент и постоянно упорствала да става на нейното. Тя забранявала на актьора с ливански корени да излиза без нея и непрестанно го следвала по петите. Освен това била маниачка на тематика непорочност, от което страдал и благоверния ѝ.

Райна е споделяла, че има обсесивно-компулсивно разстройство – мие си ръцете по доста пъти дневно и държи всичко към нея да е прецизно дезинфекцирано. На Башар не разрешавала да влиза в къщата им с обувки и незабавно го карала да се преоблича с домашни облекла, с цел да не би инцидентно да изцапа. Ако докоснел нещо, което съгласно нейните показа е мръсно, Рахал трябвало неотложно да облее ръцете си с топла вода и сапун. Актьорът и режисьор се оплакал пред познати, че никак не му било елементарно да живее с Караянева, само че угаждал на прищевките ѝ, тъй като я обичал.

Още в ученическите си години хубавицата била обзета от какви ли не мании. Първо развила анорексия в устрема си да е слаба като вейка, след това пък се пристрастила към пластичната хирургия. Райна повече от 12 пъти е лягала под ножа, с цел да оправя носа си. Тя от дете не харесвала обонятелния си орган и за първи път се подложила на интервенция едвам на 17 години. Без знанието на родителите си, русокоската направила интервенцията при подозрителен хирург, който по този начин я окепазил, че след това се наложили други интервенции, с цел да се оправят нанесените вреди. Неотдавна Караянева още веднъж посети Турция за следващата промяна на обонятелния орган.

Башар е прочут с многочислените си случки с разнообразни красиви актриси, измежду които Ралица Паскалева и Елен Колева, но единствено последната му тръпка Райна съумя да се задържи толкоз дълго, че дори и да се наложи над него. Те се срещнаха около взаимната им работа в „ Лотария България” – Башар беше водещ на шоуто, а манекенката се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 лета по-млада от него, само че това не им попречило да стартират интимна връзка Когато подхвани любовна случка, Караянева към момента била обвързана с бащата на сина си – фитнес модела Генадий Ников, само че по-късно се разделила с него. Много евентуално е връзките ѝ с Рахал да са причина за разлъката.

Запознати издават, че връзката на Райна с артиста става все по-сериозна. Двамата са неразделни и живеят под един покрив. Башар я даже я уреди с роля във кино лентата „ Завръщане”, на който е продуцент. Двойката постоянно пътува по света и унас. Досега са посетили Тайланд, Бали, Виетнам, Ливан. Стройната красавица постоянно разгласява фотоси от пътешествията си в обществената мрежа, а към този момент си разрешава да пуска и любовни фрагменти с Рахал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР